Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)

Tuning Corsy - To forum ma na celu prezentację Waszych projektów, modyfikacji i tego wszystkiego co zrobiliście przy swoich Corsach aby poprawić fabrykę.

...a pod maska w nowej lepszej c20rsie powinno byc (pokrywka silnika + inne duze elementy)?

czarno
49
46%
bialo
58
54%

Liczba głosów : 107

c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 14:19

z nieklamana przyjemnoscia informuje ze strona zostala odpalona...

zapraszam zatem na oficjalna (niestety tylko po angielsku) strone o c20rsie... beda tam domyslnie filmiki, zdjecia, duzo roznych rzeczy, a takze inne projekty w tym m.in. corsa markosa. na dzien dzisiejszy odpalona jest strona glowna i spec, dzis wieczorem wrzuce w media film z hamownii i po kolei bedziemy uzupelniac zawartosc. dzis jest ladna data na premiere, wiec zaczynamy...

mozecie podzielic sie z nami uwagami w tym watku. oficjalny crew w osobie: markosa, cyberpooha i mnie przyjmie wszelkie spostrzezenia :D
Ostatnio edytowano 23 sty 2009, o 12:51 przez wow, łącznie edytowano 5 razy
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
c20rsa is dead! but worry not... the time will come!
wow
Post Mistrz

Model: Corsa B
Silnik: C20LET 2.0 204PS

Reklama

Postprzez Kurbat » 1 wrz 2004, o 14:25

gratulejszyn :)23
przejrzysta stronka ;)

juz dodałem do ulubionych.
będa codzienne aktualizacje ;)
Kurbat
Weteran

Postprzez Aro » 1 wrz 2004, o 14:29

wow, stronka bardzo fajna!

estetyczna, przejrzysta i treściwa :)

czekamy na aktualizacje...
Aro
Użytkownik Premium

Zdjęć: 45
Imię: Arek
Model: Corsa C
Silnik: Z12XE 1.2 75PS

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 14:35

ufff... dwa glosy i na razie oba to glosy zadowolenia - super!

zawartosci mamy sporo do przesegregowania, wiec regularnie strona sie bedzie powiekszac... to na pewno!

wiele rzeczy juz wiecie, tzn. znacie spec, wiecie o przygodach z kompem, z walkami, z modlinem. ale ciagle jest wiele rzeczy ktorych nie widzieliscie... jest troche zdjec z budowy mpi i troche rzeczy z budowy xe, i oficjalny film bedzie niebawem...

generalnie jest na co czekac :zakrecony:
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez AdamXXL » 1 wrz 2004, o 14:39

jest i trzeci :)2
Obrazek.. Wybierz sobie cel, a potem idź... idź pod prąd
AdamXXL
Post Mistrz

Model: Inna marka
Silnik: Inny

Postprzez arts » 1 wrz 2004, o 14:43

jest i czwarty pozytywny glos ... :grin:
glupie pytanie.. czemu tylko wersja angielska?
Polacy nie gesi .... :oko:
arts
Forum Master

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 14:51

generalnie fajnie byloby zrobic stronke tez po polsku ale chcialem zeby to bylo zrozumiale dla wiekszej ilosci osob niz tylko my... corsario od tej fajnej corsy z portugalii zapowiedzial ze wymienimy sie linkami, na corsasport tez chce oglosic powstanie tej strony... tak wiec angielski jest lepszy... a robic to w dwoch jezykach, ufff... to musialoby byc strasznie duzo pracy...

ale nie ukrywam, bardzo dlugo plan byl zeby bylo rowneiz po polsku...
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez endo » 1 wrz 2004, o 15:07

Mi tez sie bardzo podoba :D :)2 , udana premiera 8-) , ladny angielski, ciekawe opisy i nawet foto mojego autorstwa znalazlo sie na pierwszej stronie! :D. Czekam na dalsze aktualizacje i moze jakas ksiega gosci? :)23. Aha, i znalazlem nawet linka do jakiegos amatora mocy :-D :-D :-D :oko: :lol: Wow's mad :oko:
:)12 Blue Corsa :)12
:)7 koni kit on board
Obrazek
endo
Post Mistrz

Postprzez zgubek » 1 wrz 2004, o 15:11

Stronka spoko, bardzo prosta, bez zbednych fleszy i innych bajerkow, mozna z latwoscia znalezc to co sie chce, tylko zrob jeszcze wersje polska, zeby na poczatku mozna bylo sobie wybtac jezyk :oko:
Pozdrawiam :oko:
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
zgubek
Weteran

Postprzez pirat » 1 wrz 2004, o 15:12

Dobra robota meen! Mi tez sie podoba i czekam na aktualizacje. Ciesze sie, ze stronka wreszcie zawisla w sieci. Mam nadzieje, ze caly projekt www, bedzie sie rozwijal, jak i wypali pomysl z gadzetami, o ktorych mowiles kiedys :oko:

pozdrawiam
pirat
Użytkownik Premium

Imię: Paweł
Model: Corsa C
Silnik: Z14XE 1.4 90PS

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 15:40

endo napisał(a):Aha, i znalazlem nawet linka do jakiegos amatora mocy :-D :-D :-D :oko: :lol: Wow's mad :oko:

:zakrecony: to ja gratuluje spostrzegawczosci!!! nie powiem, slaby nie jestes... a endowe zdjecia bede chcial wykorzystac w wiekszym stopniu... i piracik mi napstrykal pare foteczek, wiec jego tez beda... materialow troche bedzie... satan tez troche fotek ma, nawet z zeszlego roku z krotkim epizodem w postaci zderzaka od lexmaula mam fotki...

stronka prosta, zgadza sie... i tak tez ma byc, nie kluc w oczy ale miec co trzeba - dzieki chlopaki! :oops:

pirat niechcacy uchylil rabka tajemnicy... tak, tak... beda gadzety... przewidujemy sprzedaz jakis sympatycznych gadzecikow z zabawnym tekstami nawiazujacymi do corsy ktore bedzie mozna sobie kupic u nas, ewentualny profit choc generalnie ma byc to tylko dla slawy bedzie przeznaczony na utrzymanie strony, hosting, itp. bo hosting mamy bardzo fajny... zero limitow transferow, ani ograniczen pojemnosciowych...
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez kubelt » 1 wrz 2004, o 15:49

Bardzo fajny pomysl :D Mam tylko nadzieje, ze zapal nie minie szybko i sajt bedzie sie rozrastal. Rozbuduj stronke, zanim ja przedstawisz swiatu bo jednak lepiej wyglada, gdy wiecej niz polowa dzialow ma wiecej niz "this section is still to come".
Wrzuce jednak kamyczek do pieknego ogrodka, a co :D Przy wiekszych rozdzielczosciach (u mnie np 1240x1024) z prawej strony robi sie duzo pustego miejsca...
kubelt
Swój

Postprzez kyniek » 1 wrz 2004, o 16:34

Stronka bardzo fajna, ale niestety nie wszyscy znaja perfekcyjnie angielski i rozumieja, :placz: ale ogolnie moze być, choć ja ciągle wierze ze do opisu samochodu kiedyś dodane bede kolejne daty z kolejnymi ten tego powiedzmy ulepszeniami
tja nastał czas spokojnego kombi...
kyniek
Użytkownik Premium

Postprzez Hayabusa » 1 wrz 2004, o 16:53

daje rade :oko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
corsa C 1.3 CDTI & Seat Leon 1M
Hayabusa
Użytkownik Premium

Zdjęć: 22
Imię: Maciek

Postprzez !markos » 1 wrz 2004, o 17:52

fajnie, fajnie.. ZAJEBISCIE!!! :grin:
przejrzyscie, kolorki spoko do ogladania i czytania, kubelt nie czepiaj sie :P
sajt bedzie rozbudowywany w miare naplywania materialow w formie cyfrowej.. galerie ze zdjeciami, media (video), opisy.. ludzie.. wszystko po kolei, nie odrazu krakow zbudowano, nie? :-D

tez troche swoich wypocin tam naskrobie kiedys :-P
Obrazek
!markos
Użytkownik Premium

Pochwały: 1
Imię: mihau

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 18:31

kubelt napisał(a):Bardzo fajny pomysl :D Mam tylko nadzieje, ze zapal nie minie szybko i sajt bedzie sie rozrastal. Rozbuduj stronke, zanim ja przedstawisz swiatu bo jednak lepiej wyglada, gdy wiecej niz polowa dzialow ma wiecej niz "this section is still to come".

masz racje kubelt. zmora stron jest brak ich aktualizacji... dlatego wlasnie pooh usilnie pracuje nad cms'em, dlubie jakies pehapy zeby nad strona mogla pracowac wieksza rzesza ochotnikow niekoniecznie majacych ochote babrac sie w moim htmlu. mysle, ze nie bedzie zle... bo takie glaby z nas sa, ze co chwila cos w tych samochodach robimy i o bedzie o czym pisac... co prawda tak spektakularnych rzeczy jak swap 2.0 pewnie szybko nie bedzie, ale jednak... natomiast z sekcji still to come odpadlo czesciowo media... jest link do naszego filmu z hamowni... jak tylko przerzucimy movie z pierwszego odpalenia tez je wrzucimy na stronke. a pooh bedzie katowal php galerie i zaczniemy wrzucac zdjecia... bo sporo ich jest...

a modyfikacje... pewnie beda kolejne... jak nie takie to inne... cos sie na pewno dziac bedzie!

kubelt napisał(a):Wrzuce jednak kamyczek do pieknego ogrodka, a co :D Przy wiekszych rozdzielczosciach (u mnie np 1240x1024) z prawej strony robi sie duzo pustego miejsca...

trudno sie nie zgodzic... layout wymyslilem sobie dawno dawno kiedy wiekszosc ludzi pracowala w 800x600, w 1024x768 tez nie jest jeszcze zle, ale w wiekszych faktycznie... no coz... zaraz sie troszke z tym pobawie i zobacze co z tego wyjdzie... postaram sie zoptymalizowac strone pod 1024. konstruktywne uwagi jak najbardziej mile widziane!
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 18:32

achas no i premiera klipu z modlina bedzie juz na oficjalnej stronie :)
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez kubelt » 1 wrz 2004, o 18:43

IMHO 1024x768 to dobry pomysl, standard generalnie. Nizej juz malo kto przesiaduje a powyzej... z drugiej strony taka forma strony ma pewien styl. Walnij jakies tlo ze specyficznym wzorkiem a moze ktos, kto bedzie mial wysoka rozdzialke sie zahipnotyzuje :D I juz masz obroty w sklepie :D
kubelt
Swój

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 19:29

poprawilem juz strone i zaraz bede wrzucal...

widzicie.. naprawde sluchamy sugestii :grin: uprzedzajac jednak nadmienie ze co do polskiej strony stanowisko jest niezmienne :oko:
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez Flipper » 1 wrz 2004, o 20:11

Jest jest jest, ale zafajanie :grin: Supcia !
Czarownik, ale sie zafajanie robi :grin:

Ja mam zboczenie zawodowe, wiec Czarownik - nie obraz sie, ze to wyciagam, ale strasznie mi sie spodobalo :)23 :grin:

<!----------------------------------------------->
<!-- c20rsa, baby -->

c20rsa ..... yeah baby yeah :grin:

Czarownik - pisz smialo jak bedziesz czegos potrzebowal !
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Flipper
Swój

Postprzez wow » 1 wrz 2004, o 20:35

Flipper napisał(a):Jest jest jest, ale zafajanie :grin: Supcia !
Czarownik, ale sie zafajanie robi :grin:

Ja mam zboczenie zawodowe, wiec Czarownik - nie obraz sie, ze to wyciagam, ale strasznie mi sie spodobalo :)23 :grin:

<!-- c20rsa, baby -->

c20rsa ..... yeah baby yeah :grin:

Czarownik - pisz smialo jak bedziesz czegos potrzebowal !

hahahahaha... a to wlasnie dla takich wariatow jak Ty tam wscibilem... jesli chodzi o html'a to ja ciagle jestem na etapie notatnikowego pisania i pewnie sie to nie zmieni dlugo - oldschool. pooh jeszcze smieszniejsze rzeczy wypatrzyl, ale juz mniejsza o to :zakrecony: hahahaha, ciekaw bylem kto wszystkie moje niespodzianki odkryje :lol:

piekny mi podpis zrobiles Padre! az sie stal oficjalnym bannerkiem! jesli kiedys natchnie Cie wena i cos wymyslisz pewnie tez sie przyda ;)

logo jakies tez moze ladniejsze by sie przydalo na bazie tej czcionki (bo nam sie podoba ta czcionka i latwo bedzie mozna zrobic z niej lepki)... ale nie chce zawracac Ci glowy... masz dosc roboty w robocie :oko:
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez Porszak » 1 wrz 2004, o 20:54

spoko stronka, przede wszystkim przejrzysta. zyczym i czekamy na up date'y
http://www.nascar.strefa.pl
ObrazekC16XE stage 0.5 158KM/195Nm
stage 0.75 :) 176KM/187Nm
Porszak
Support Team Leader
Support Team Leader

Zdjęć: 95
Pochwały: 1
Imię: Marcin
Silnik: C16XE 1.6 109PS

Postprzez sierak » 1 wrz 2004, o 22:19

Nooo .. naraszcie.

Tyle na to czekałem, jak sie dowiedzialem ze bedzie taka stronka to co 2 dni sprawdzalem czy juz istnieje ... no i sie doczekalem. Super wyglada .. z wyczuciem kolorki. Teraz tylko zycze duzo wytralosci w aktualizowaniu no i jak najwiecej horse power :-D . Pisze sie oczywiscie na gadzeciki jak beda ...

PS. Jak chcesz to mam gotowa ksiege gosci :grin:
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
sierak
Weteran

Postprzez GUMIS2000 » 1 wrz 2004, o 23:09

:)2 :grin: :grin: :grin:
GUMIS2000
Weteran

Postprzez Flipper » 2 wrz 2004, o 09:02

wow napisał(a):pooh jeszcze smieszniejsze rzeczy wypatrzyl, ale juz mniejsza o to :zakrecony: hahahaha, ciekaw bylem kto wszystkie moje niespodzianki odkryje :lol:

Myslisz np. o klasach/stylach - nazwy sa zafajane... od razu widac, ze to tworzy czlowiek z pasja !! Takich elementow jest sporo :)23

wow napisał(a):piekny mi podpis zrobiles Padre! az sie stal oficjalnym bannerkiem! jesli kiedys natchnie Cie wena i cos wymyslisz pewnie tez sie przyda ;)

Wena jest :oko: gorzej z czasem .... a bannerek.. poszukam wieczorem - moze mam wieksza wersje :)23
Obrazek
Mafia uczy, Mafia radzi, Mafia nigdy cie nie zdradzi :-D :-D
Flipper
Swój

Postprzez wow » 2 wrz 2004, o 09:27

sierak napisał(a):Tyle na to czekałem, jak sie dowiedzialem ze bedzie taka stronka to co 2 dni sprawdzalem czy juz istnieje ... no i sie doczekalem. Super wyglada .. z wyczuciem kolorki. Teraz tylko zycze duzo wytralosci w aktualizowaniu no i jak najwiecej horse power :-D . Pisze sie oczywiscie na gadzeciki jak beda ...

dziekowka! zajawka na aktualizacje jest... oby jak najdluzej... markos bedzie pewnie cierpial znajac moja drobiazgowosc, bo na jego glowie filmowa strona site'u jest :lol: ciesze sie, ze starzy wyjadacze tez pozytywnie odbieraja ten projekcik. gadzeciki beda, nie inaczej, dla wszystkich zasluzonych i pomocnych! pomyslow mam jeszcze kilka, ale nie bede sie z nimi wysypywal dopoki nie uzupelnimy tego na co zrobilismy wszystkim apetyt...

sierak napisał(a):PS. Jak chcesz to mam gotowa ksiege gosci :grin:

chetnie, chetnie... prosze w tej sprawie pogadac z moim php mozgiem cyberpooh'em :-D

GUMIS2000 napisał(a)::)2 :grin: :grin: :grin:

ty ty... sekcja z innymi projektami czeka :-D jak nie combo-tuning to moze c20rsa...

Flipper napisał(a):Myslisz np. o klasach/stylach - nazwy sa zafajane... od razu widac, ze to tworzy czlowiek z pasja !! Takich elementow jest sporo :)23

:oops: no zajawka jest silna. ciesze sie, ze mam tez Was wszystkich ktorzy wspieracie ja... az sie chce cos robic!
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Postprzez kozzi » 2 wrz 2004, o 10:06

ow yeah, bardzo fajna stronka :-D :grin: :-D :)2
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Obrazek
kozzi
Weteran

Postprzez ThomasTsT » 2 wrz 2004, o 16:01

FAJOWA STRONKA!!... ale jest jedno ALE :-( ... dlaczego to nie po PoLsKieMU?? :zakrecony:
ThomasTsT
Nowy

Postprzez qomo » 2 wrz 2004, o 16:54

ThomasTsT napisał(a):FAJOWA STRONKA!!... ale jest jedno ALE :-( ... dlaczego to nie po PoLsKieMU?? :zakrecony:

przeczytaj caly topic a bedziesz wiedzial
corsa A & Audi S3
Obrazek
qomo
Post Mistrz

Postprzez wow » 2 wrz 2004, o 18:00

cyberpooh dzisiaj meczyl strasznie skrypt do niusow i.. zrobil go. jestem impressed. robilem tez juz male porzadki i obmyslalem koncepcje galerii... na dzis wiecej zmian nie bedzie, ale po weekendzie pewnie znow cos ruszymy... moze guestbook, albo galeria...
c20rsa, czlowieku meeen!
Obrazek
wow
Post Mistrz

Następna strona

Powrót do Nasze Projekty