sierak napisał(a):Tyle na to czekałem, jak sie dowiedzialem ze bedzie taka stronka to co 2 dni sprawdzalem czy juz istnieje ... no i sie doczekalem. Super wyglada .. z wyczuciem kolorki. Teraz tylko zycze duzo wytralosci w aktualizowaniu no i jak najwiecej horse power

. Pisze sie oczywiscie na gadzeciki jak beda ...
dziekowka! zajawka na aktualizacje jest... oby jak najdluzej... markos bedzie pewnie cierpial znajac moja drobiazgowosc, bo na jego glowie filmowa strona site'u jest

ciesze sie, ze starzy wyjadacze tez pozytywnie odbieraja ten projekcik. gadzeciki beda, nie inaczej, dla wszystkich zasluzonych i pomocnych! pomyslow mam jeszcze kilka, ale nie bede sie z nimi wysypywal dopoki nie uzupelnimy tego na co zrobilismy wszystkim apetyt...
sierak napisał(a):PS. Jak chcesz to mam gotowa ksiege gosci

chetnie, chetnie... prosze w tej sprawie pogadac z moim php mozgiem cyberpooh'em
ty ty... sekcja z innymi projektami czeka

jak nie combo-tuning to moze c20rsa...
Flipper napisał(a):Myslisz np. o klasach/stylach - nazwy sa zafajane... od razu widac, ze to tworzy czlowiek z pasja !! Takich elementow jest sporo

no zajawka jest silna. ciesze sie, ze mam tez Was wszystkich ktorzy wspieracie ja... az sie chce cos robic!