Nawet moze byc 6 zeta za litr.(nie musi)
Wtedy nie bedzie sie oplacalo jezdzic na paliwie??
Co robic?? Zakladac jak najszybciej instalacje gazową???
Co WY o tym sądzicie
) 

(oczywiście żartuje i nawet jak benzyna będzie po 10 pln za litr to moja corsiawa będzie się poruszała o własnych siłach. Jeszcze jeden zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l

CRITERS napisał(a):zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

CRITERS napisał(a):Chłopaki kupimy sobie po meleksie i będziemy je tuningować. Będziemy orginalni i napewno trafimy do księgi rekordów za największy klub "pojazdów" ekonomicznych. Wyobrażcie sobie klub MTM (melex tuning master) i będziemy sobie urządzać wyscigi na 400m. A corsiawki będą stały w garażach i biorąc przykład z ameryki i innych bardziej zaawansowanych państw będziemy je dowozić na zloty na lawetach podpiętych do meleksów.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(oczywiście żartuje i nawet jak benzyna będzie po 10 pln za litr to moja corsiawa będzie się poruszała o własnych siłach. Jeszcze jeden zaświtał mi do głowy pomysł że jeżeli podrożeje benzynka to może będą to ceny porównywalne z paliwem rakietowym i wtedy będą corsiawki śmigały jak F16 for egzample....l
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
w odwrotnych proporcjach.. 4%benz a reszta zielenina
I wszyscy beda sobie mogli wychodowac w ogrodku pod oknem troche paliwka na zlocik Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości