Kotlin napisał(a):mam uraz jakis do lakierowania plastikow, wszystko bym zastapil carbonem, lzejszy i ladniejszy

!markos napisał(a):Kotlin napisał(a):mam uraz jakis do lakierowania plastikow, wszystko bym zastapil carbonem, lzejszy i ladniejszy
a nie taniej i efektywniej w kwestii wagowej poprostu.. wywalic?

Bronek_84 napisał(a):Jak będziesz kiedyś autko sprzedawał to napisz w ogłoszeniu "wyposażenie poniżej minimum"
=JUHol= napisał(a):kumpel ma takie fotele i ma po obu stronach dynksy do przechylania fotela

Bronek_84 napisał(a):!markos napisał(a):Kotlin napisał(a):mam uraz jakis do lakierowania plastikow, wszystko bym zastapil carbonem, lzejszy i ladniejszy
a nie taniej i efektywniej w kwestii wagowej poprostu.. wywalic?
Jak będziesz kiedyś autko sprzedawał to napisz w ogłoszeniu "wyposażenie poniżej minimum"

!markos napisał(a):Bronek_84 napisał(a):Jak będziesz kiedyś autko sprzedawał to napisz w ogłoszeniu "wyposażenie poniżej minimum"
LOL!!!![]()
musze to sobie gdzies zapisac![]()
Gobo napisał(a):!markos napisał(a):Bronek_84 napisał(a):Jak będziesz kiedyś autko sprzedawał to napisz w ogłoszeniu "wyposażenie poniżej minimum"
LOL!!!![]()
musze to sobie gdzies zapisac![]()
Albo ogłoszenie w stylu : Corsa " zrób to sam " - nie bądź mięczak , bądź oryginalny , sam zbuduj sobie samochód ( elementy wyposażenia dostępne w ASO )
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości