Komin zawsze możesz przespawać
Ciekawy jestem jak będzie buczał

Porszak napisał(a):fajnie, pakuj do auta, chyba ze dopiero na wiosne masz zamiar.
scianka 3mm, to normalna grubosc. jakos gruba mi sie wydaje

zyniogs napisał(a):dodam ze klamka zapadła idę w silnik n/a reszta wkrótce pewnie mnie mehes zabije
zyniogs napisał(a):no i będzie jeszcze jedna niespodzianka w postaci bardzo rozbudowanego komputera pokładowego to teraz na pewno mnie mehes zabije

Bear_ napisał(a):Przedni zderzak wygląda fajnie jak dla mnie... Coś innego a i miłego dla oka...
Jeśli chodzi o wydech to wszystko fajnie... Wydech z dobrego wydania jak to się mówi ale koncówka kompletnie tragiczna i nie pasująca do całości autka jak dla mnie zyniu...
Ale to Tobie ma się podobać...
Raz jeszcze wielki szacun za detale i za każdym razem pięknie prezentujące się autko
Pozdro i Wesołych
mehes napisał(a):Cieszy że trafiłeś w wydech, fakt to cygaro ... zobacze na żywo
Reszta tak jak rozmawialiśmy. Trzeba było pyknąć fote koło merola
to może dwie corsy i czarny blue power 
zyniogs napisał(a):ty kolego miałeś być ogladać nowegoto może dwie corsy i czarny blue power

Bear_ napisał(a):Kompletnie nie mam pojęcia o czym wy gadacie![]()
Zyniu, jak chcesz to mam troszkę nierdzewki i mogę ci dociac taka schludna fifke coś jak miałem kiedyś ja i kamilooo też z tego co pamiętam posiada taka onboard
Porszak napisał(a):wydech pod zderzak i koncowka jak w dieslu i bedzie git:)

Bear_ napisał(a):Zyniu... Nie ma rzeczy za dużych Są tylko mało pasowne...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości