kruszyn1 napisał(a):chyba wystarczy zalać poduchy klejem do szyb?
ja (w 1.6) mam zalaną tylko tą przy skrzyni i jest duuuża różnica, jak załatwisz tak 3 o ten amortyzator zamontujesz do uchylania maski

Fifo napisał(a):
jako iz z doswiadczenia wiem, ze silnik turbo, szczególnie mocniejszy niz seria bardzo "skacze" na łapach, to zaopatrzyłem się w amortyzator mający za zadanie temperowac te zapedy silnika. Niemniej jednak, póki co, nie wymysliłem gdzie go zamontować. Corsa ma silnik tak blisko grodzi, ze nie za bardzo jest gdzie go wcisnać :/

Fifo napisał(a):... póki co, nie wymysliłem gdzie go zamontować...

czester 1 napisał(a):szkoda za amortyzator nie jest zamocowany gdzies do bloku lub skrzyni, ale zawsze to cos...
ladnie sie zapowiada

Zioo napisał(a):widze miska stalowa ... jakie uszczelki korek, czy guma z metalowymi dystansami ?? sprawdzales czy nie beda korby obijac blachy miedzy uszczelkami >?? troche walczylismy w kadecie ze stalowa miska z 8v i padlo na spawanie aluminiowej ... chyba, ze masz jakis dobry patent (alby my cos zje... )
Zioo napisał(a):i widze 2 chlodnice oleju :> jakas wieksza podstawka pod filtr, czy trojniki ??:>
Zioo napisał(a):P.S. baaardzo ladnie zrobiony wydech !!
Krzy Krzy napisał(a):Piękna robota.
Krzy Krzy napisał(a):Chciałbym zobaczyć Corsę już na drodze![]()
Krzy Krzy napisał(a):Co za tarcze hamulcowe masz na przodzie ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości