-=m&m=- napisał(a):Trzeba było jeszcze mniejsze kółka wsadzić
nikt nie mówił że będzie lekko musiało być szybko i cicho
Cougar napisał(a):kruszyn powiem tylko żeś jest dupny diagnosta

Cougar napisał(a):dla mnie to tez raczej nie wyobrazalne choc w c20xe jest ona 3-4 cm wyzej od miski olejowej...no ale kolektor powinien wziasc na siebie calego szlaga wiec dalej nie czaje o co kaman...kuffaaa 3 dni bez olejufart ze skrzynie mozna za 150 zeta kupic w razie czego...przynajmniej teraz jest dobrze dotarta
ja37 napisał(a):To znaczy, że "miske" skrzyni mieliście alu?
Stara dobra F20 z kadzia, albo viki![]()
A to na pewno stało się od zewnątrz?
Może pusciło coś w środku z braku oleju?
Satelity sa na miejscu?
nolack napisał(a):Cougar napisał(a):dla mnie to tez raczej nie wyobrazalne choc w c20xe jest ona 3-4 cm wyzej od miski olejowej...no ale kolektor powinien wziasc na siebie calego szlaga wiec dalej nie czaje o co kaman...kuffaaa 3 dni bez olejufart ze skrzynie mozna za 150 zeta kupic w razie czego...przynajmniej teraz jest dobrze dotarta
U Kruszyna jest tak że 421 chowa sie w wklęsłośc miski olejowej i jak sie przyłozy poziom to w pierwszej kolejnosci dostaje miska skrzyni i miska silnika ( też dostała i troche cieknie mamnadzieje że tylko uszczelka sie naruszyła ), a kolektor wydechowy dopiero wystaje w miejscu łaczenia sie z plecionką . Tak że moim zdaniem jak nie podniesie zawiasu( lub nie zmieni kółek) to miska jeszcze nie raz dostanie.ja37 napisał(a):To znaczy, że "miske" skrzyni mieliście alu?
Stara dobra F20 z kadzia, albo viki![]()
A to na pewno stało się od zewnątrz?
Może pusciło coś w środku z braku oleju?
Satelity sa na miejscu?
Dokładnie alu, w srodku nic sie nie urwało
Jedyna zaleta całego wypadku to to że Kruszyn ma teraz dobrze zabezpieczony spód przed rudą
duzy napisał(a): a ze skrzynia jest chyba cos nie tak bo jak testowalem to mi 5 wyskoczyla

/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości