satan napisał(a):A mnie to wogóle nie śmieszy....![]()
Jak byście byli chorzy tak jak ja to nie wiem czy byście się śmieli
kristo napisał(a):Teraz czekam na Ciebie w Poznaniu.Pieniądze do puchy są już odłożone!!
![]()
![]()
![]()
:satan napisał(a):OGŁOSZENIE PŁATNE:
CO do tego że nie często wysiadam z Corsiawki i nie chodze:
Mam Dyskopatie - to dla tego że nie jestem najchódszy.
Problem z kręgosłupem i puki nie schódne nici z jajecznicy
Koniec OGŁOSZENIA
Kurbat napisał(a):satan napisał(a):Wow ile trzeba wżucić do puszki![]()
Chyba nie za wiele, bo jakas mała ta puszeczka![]()
A może to cacko po prostu mało pali![]()
Przypis autora : "żart"

arts napisał(a):Endo ty cala fure skasowales czy co .. tyle to czasu trwa

arts napisał(a):oo przygoda z Pzu wiem cos o tymale koniec koncow raczej czlowiek zadowolony odchodzi z okienka

endo napisał(a):arts napisał(a):oo przygoda z Pzu wiem cos o tymale koniec koncow raczej czlowiek zadowolony odchodzi z okienka
Ja juz tylko dopilnowalem zebym stratny na tym nie byl, teraz to juz tylko czekam az bede mial autko, normalnie sie stesknilem
UcHO napisał(a):To widze ze mi wyszło szybciej niz Tobie, może dlatego ze wplątałem w to rzeczoznawce... Powodzenia i nie daj sie

!markos napisał(a):18 litrow 98 oktanowego paliwa na 100km
98 oktanowego paliwka przy satan napisał(a):Mojej matki TS zrzera do 26 litrów...

arts napisał(a):Markos wybebeszenie tego T-sporta moglo by troszke pomuc w nadrabianiu osiagow do konkurencji![]()
Niezla fura po zakupy do miasta ekonomiczna
!markos napisał(a):satan napisał(a):Mojej matki TS zrzera do 26 litrów...
to fajnie. a ile wtedy mial obrotow? 11000, czy 13000rpm?![]()
nie mowmy juz wiecej o t-sporcie, bo jesli chodzi o osiagi to jest to najbardziej porazkowy samochod tego segmentu
toyota potrafi robic fajne samochody, ale ten im sie wyjatkowo nie udal.
dodam tylko, ze combolot po wymiane sondy lambda (nie jezdzi juz na check-engine) pali ok 14 litrow. srednio.
mysle, ze twoja mama powinna sprzedac t-sporta i kupic sobie combo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości