Szczerze to ja to mam serdecznie w dup1e czym ktoś się truje...gazem do zapalniczek tez sie mozna naćpać, butaprenem tak samo i o setkach innych rzeczy nie wspomne (galka muszkatolowa po zjedzeniu 3 opakowan powoduje halucynacje

) Jak ktoś nie ma mózgu to czemu to my się mamy o niego martwić że tak powiem cierp ciało jak sie chciało. Pare rat wstecz (jakies 7-8 bo ja to mlody jestem) w wieku 15 lat jak zaczelo sie chodzic na dyskoteki mialem dostep do wódy, fajek, wszelkiego rodzaju ćpania typu piguły, amfa itp i pomimo tego ze koledzy brali, koledzy namawiali twardo obstawiałem że chemi w życiu nigdy nie wezme i do tej pory nie wziąłem więc skoro ja nie musze to inni też nie. Dopalacze...jak najbardziej legalne sam tego badziewia nie kupie ale skoro ma być selekcja naturalna...no cóż ja stanowczo uważam że w tym kraju mieszka za dużo kretynów. Co do marihuany/haszyszu uważam że powinny byc u nas legal, nie dosc że panstwo na prawde zarobilo by sporo to jeszce ludzie byli by duzo mniej pospinani. Fajnie bylo by rzeczywiscie iść do coffe shopu siasc na kanapie i kulturalnie poprosic o dobrego skreta (bo po 4 wypalonym te swoje juz tak dobrze nie wychodzą

) Nie chce tu nikogo namawiać do "złych" czynów bo wg mnie wszystko jest dla ludzi ale ten co nie palil to traci to co Pan Bóg dał nam z natury najlepszego
Najlepszy dowcip na koniec (AUTENTYK dane zaciagniete z wikipedii i na podstawie wlasnych doswiadczen)
* bezpośrednia toksyczność marihuany jest bardzo niska
* nie prowadzą do uzależnienia fizycznego
* dawka śmiertelna jest szacowana na
20 000 do 40 000 pojedynczych dawek, dotąd nie odnotowano ani jednego przypadku śmiertelnego z powodu przedawkowania i praktycznie jest to niemożliwe
Po 3-4 lolkach (czyli 3-4 dawki) wiekszoc ludzi leży do gory ptakiem przez pol dnia tak wiec policzta sobie ile by tego trza bylo wyjarać...dawka smiertelna wódki na pewno dużo mniej niż 20 000 porcji (ja odpadam po 10x50 ml

)
podsumowując....wyluzujcie

c16xe was BIG BUMed...