przez !markos » 15 sie 2004, o 21:50
a ja mysle, ze temat spotow umarl juz jakis czas temu. zawsze ktos mial z czyms problem, a to nie pasowalo, a to cos, a to dupa.
mi sie np najnormalniej w swiecie nie chce tam wpadac, mimo tego, ze mam do galerii jakis kilometr. albo nikogo nie ma, albo sa 2 osoby, albo (raz na 100 lat) jest powiedzmy 6-7.
piatki odpadaja dla mnie, bo mam zamiar goscinnie pojawiac sie na spotach innego klubu, ktory to klub jakims trafem na spotach cieszy sie DOSKONALA frekwencja jego czlonkow..
a dlaczego nie chce mi sie wpadac? po miedzianej to nie chce mi sie wpadac, bo nie doczekalem sie NICZEGO oprocz zdjec. a czekalem, czekalem, mialem nawet nadzieje, ze moze jakos bede mogl podebrac od kogos troche materialu, zeby zrobic film. coz.. otrzymalem dzisiaj odpowiedz: "widocznie bog tak chcial". jakies pytania?
ja juz polozylem laske na material filmowy z miedzianej. wybaczcie, bylem lekko offtopiczny.
glosu nie oddaje, jak dla mnie spoty BYLY co srode, a teraz ich nie ma. moze wroca, moze nie. nie wiem. jakos integracja na torze sie udala - poza nim jest juz z wysilkami "nieco" gorzej.