"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert Chcesz podziękować skorzystaj z przycisku
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert Chcesz podziękować skorzystaj z przycisku
Siema. Jestem Grzesiek z okolic Częstochowy Nie mam corsy ale tigre a zarejestrowalem sie bo autka podobne sa wiec wiecie Chetnie sie zgadam na jakiegos spota;)
adas123 napisał(a):jako ze chciałbym coś nie coś przerobić trafiłem na te forum mam nadzieje ze pomożecie
w zależności od tego co rozumiesz pod "przerobić" pomożemy albo i nie
Witam wszystkich forumowiczów. Na imię mi Mateusz, pochodzę z okolic Krakowa. Jako, że od niedawna stałem się posiadaczem Corsy, szukałem do niej części przez neta i tak się złożyło, iż natrafiłem na to forum. Mam nadzieję, że uda nam się wymienić wieloma spostrzeżeniami i radami, dzięki którym to przyjemne autko będzie jeszcze bardziej cieszyć. Pozdrawiam.
Witam Od niedawna poruszam się Corsiną B z silnikiem 1.2. Na razie jest to seria, ale plany są ciekawe Myśle, że znajdę tu odpowiedzi na różne pytania.
Witam , od 7 miesiecy pomykam sobie oplem corsą B w kolorze niebieskim , z silnikiem o pojemnosci 1.2 posiadajacym 45 super mocnych koni mechanicznych który nie daje szans żadnym skuterom i rowerom
opelek 1993 rok , przebieg obecnie 215tyś , pokaże ją w temaciku , wiec zapraszam do lektury za jakies 30 minut
Witajcie Panowie Uzupełnijcie lokalizację i bacznie sledźcie wątki o regionalnych spotkaniach, abyście mogli na żywo podzielić sie wrażeniami uzytkowania cors
Czuję, że budzi się we mnie zwierzę. Niestety to chyba leniwiec...
Pomogłem postaw + Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.