domel84 napisał(a):aha. i może cie mi powiedzieć co jest przyczyna takiego zafalowania mocy?????
domel84 napisał(a): wał schrika 280" założone i małe dłubanko w kompie
To jaką hamownie panowie polecacie bym się udał

Fifo napisał(a):Zważywszy, ze autor wątku był na tej hamowni corsa-domela-pusi-vagon-t67445-30.html i pokazuje ona pogodę to "reklama" troche nie trafiona. Zresztą wykres,który wkleiłeś pochodzący z auta w którym sam składałem silnik jest także mało realny patrząc na setup tegoż auta. Tak przesadzony o jakieś 40KM.
domel84 napisał(a):To ja już teraz nie wiem która hamownia pokazuje prawdziwą moc
Mickey napisał(a):domel84 napisał(a):To ja już teraz nie wiem która hamownia pokazuje prawdziwą moc
jak wyjdzie ci ponad przeciętna moc to żadna niepodaje prawdyważne jest że auto dobrze jedzie, jak chcesz miec różnice po modach to korzystaj z jednej hamowni, kazda hamownia jest obarczona błędem pracownika, i stadem różnych innych błędów, i ja bym nieszukał idealnej (bo takiej niema) tylko jedna w miare sensowna, ja hamuje tam gdzie podał ad.ek ale ja tam mam 4km od warsztatu a to jest duży plus
ad.ek napisał(a):http://www.wsop.pl/hamownia-super-flow-w-niepolomicach/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości