Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin działu
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
pojechalem dzis do mechanika na przekladke i sie okazalo ze mechanik wymowil umowe o prace i nie przyszedl! no kurwa jego mac, a jak wracalem do domu to o maly wlos a bym mial dzwona, jeszcze mi sie rece trzesa dzis juz nie wsiadam do samochodu ...
TRZEBA spojrzeć na to pozytywnie..... zobacz co by się stało gdybyś pojechał wczoraj, albo w poniedziałek..... zostawiłbyś combolota, mechanik by Tobie go rozebrał, poczym w takiej postaci byś go zastał dzisiaj bo się facet zwolnił.... A tak przynajmniej masz cały samochód
REN napisał(a):mi sie to wszystko przytrafilo bo sie z Rav'a smialem ze bede pierwszy i doooopa
A cza się było śmiać ....masz nauczkę..... Ale nie łam się....ja pewno w marcu go nie założę....bo ciągle coś.... Pompy paliwa jeszcze nie założyłem...ciągle odpalam na LPG..... A pompa leży jak marzenie....od CRXa...ino założyć... Mechanik rwie się do roboty...a ja nic Rav