KonikGSI napisał(a):no a jak ktoś jedzie np w piątek:]?
..piatek mnie akurat nie interesuje
KonikGSI napisał(a):no a jak ktoś jedzie np w piątek:]?

pirat napisał(a):Nie no impreza ogarnięta aż miło poczytać
Czy organizujemy sobie jakieś naklejki na tylną szybkę?

!markos napisał(a):kiedy przestaniecie sie wyglupiac z tym umawianiem na wspolny wyjazd na 43 dni przed zlotem?
!markos napisał(a):jak cos to ja juz zaplacilem, mozna przyjechac i powiedziec mi wprost co sie mysli na moj temat, moze to kogos zmobilizuje![]()
![]()

lotomito napisał(a):Witam, od niedawna posiadam corsavke i nigdy nie byłem na żadnym zlocie.. mogłbym wpaść do was poogladac i podziwiac sprzęt?przejechałbym się torem ale nie mam kaski zabardzo, za 40zl mozna troche paliwa miec hehe sami wiecie jak jest.

lotomito napisał(a):Witam, od niedawna posiadam corsavke i nigdy nie byłem na żadnym zlocie.. mogłbym wpaść do was poogladac i podziwiac sprzęt?przejechałbym się torem ale nie mam kaski zabardzo, za 40zl mozna troche paliwa miec hehe sami wiecie jak jest.

kruszyn1 napisał(a):można wstepnie zaklepac za Klariego jedną miejscówkę?
KonikGSI napisał(a):ja bym zaklepał drugą jeśli można:]

kruszyn1 napisał(a):można wstepnie zaklepac za Klariego jedną miejscówkę?
KonikGSI napisał(a):ja bym zaklepał drugą jeśli można:]

kruszyn1 napisał(a):ode mnie byłaby jedna osoba, chłopak, raczej woli spac sam

Powrót do Regionalne spotkania oraz Zloty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości