Ja nie mam nic przeciwko, w sumie budowa A1 została odwołana na odległe lata więc tor winien być dalej do użytku, choć troszke zaniedbany jest to fakt....kruszyn1 napisał(a):czy ktoś ma coś przeciwko co roczne wersji czyli Wyrazow plus jakis nocleg w okolicy?
Fortuna napisał(a):Grzybów to ciekawa opcja.. tylko trzeba sporo pachołków załatwić żeby coś ustawić sensownego

marmi napisał(a):Ems ty coś mówiłeś w zeszłym roku że gdzieś w twojej okolicy można urządzić zlot i jakiś tor wynająć....???

zawsze mozna jechac w kilka osob w jednym aucie 
kruszyn1 napisał(a):wiem ze bedzie ze marudze ale do wrocka w obie strony jest 700km, 2.0 pali srednio 10/100 czyli 70litrow * 5zł =~350zł na paliwo, plus opłata zlotowa, ja odpadam chyba w tym roku ... za rok bede mial taniego dizla to sobie odbije
Prosze rzucac jakis termin bo musze sobie harem zorganizowac do tego czasu 

Fifo napisał(a):kruszyn1 napisał(a):wiem ze bedzie ze marudze ale do wrocka w obie strony jest 700km, 2.0 pali srednio 10/100 czyli 70litrow * 5zł =~350zł na paliwo, plus opłata zlotowa, ja odpadam chyba w tym roku ... za rok bede mial taniego dizla to sobie odbije
Nie przesadzaj, nikt nie każe jechać Ci szybko, pojedziesz wolniej i urwiesz 100zeta na paliwie. Poza tym do zlotu jeszcze kilka miesięcy. Odkładaj od teraz 100zł miesięcznie i będziesz miał idealny fundusz reprezentacyjny

Powrót do Regionalne spotkania oraz Zloty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości