przez Hakus » 22 cze 2010, o 17:36
co do FS tez dobrego zdania nigdy nie miałem ale wyszło tak że dostałem na własność od firmy w której pracowałem 1,5roku temu model V5555 ciut wyższy od tego, fakt grzeje się mocno trzeba zainwestować w podstawkę chłodzącą na chwilę obecną działa ale jeśli miałbym wydac za niego swoją kasę to raczej bym odpuścił. Z czystym sumienie za to postawiłbym na Lenovo i IBM , Dell mocno mocno przereklamowany, siedziałem w branży 2,5 roku i nie są to dane wyssane z palca. Na chwilę obecną Samsung próbuje wywalczyć sobie pozycję na rynku notebooków i przyznam że z danych które zbierałem awaryjność sprzętów w okresie gwarancyjnym jest naprawdę niska. Więc można pomyśleć i o takim rozwiązaniu. Z tym, że ciężko powiedzieć co się z nimi będzie działo po okresie gwarancyjnym. Osobiście również w praktyce użytkuję Samsunga ( 3 miechy) i na razie nie sprawia problemów.
Toshiba w ostatnim okresie jest jednym z najbardziej wysypujących się sprzętów w dużej mierze po pojawieniu się sprzętów z cudowną naklejką Wyprodukowano dla Polski (przypadek hmmmm wątpliwe)
Jw. z racji serwisu Acer odpada, HP tylko wersje biznesowe w pavkach nagminnie siadają grafy ze względu na ich wysokie parametry i mierny system chłodzenia pozatym mierne wykonanie dużo tandetnego lśniącego plastiku (rysującego się i jw. trzeszczącego).