Na to by wynikało z ustaleń dotychczasowychSmalcyk napisał(a):no to co 6-8.08.10 się widzimy tak ?
marmi napisał(a):Kiedy będzie info o kosztach i terminie płatności?
)

Smalcyk napisał(a):ilu osobowe są domki ?

. Od rana walczę z noclegami na zlot i nie mam dobrych wiadomości. tzn na chwilę obecną moze nie są to złe wiadomości, ale temat noclegu w Poraju jest pod znakiem zapytania. Domki w których nocowalismy w zeszłym roku sa własnością tego co pozostało z Huty Częstochowa. Do niedawna dzierżawiła je spółka Vena od której my wynajelismy je w roku ubiegłym. W tej chwili umowa dzierżawy została zakończona i domki wróciły do właściela. A właściciel nie wie czy będzie je wynajmował czy też sprzeda je komuś. I tutaj powstaje problem ponieważ mamy dwie opcje:

jakby co to ja bym poprosił pokój 2 os, z łazienką
Smalcyk napisał(a):tak czy siak spot musi się odbyćjakby co to ja bym poprosił pokój 2 os, z łazienką

Ja się orientowałamRotkiV napisał(a):a orientował sie ktos jak wyglada sprawa z wynajeciem toru na nasz termin ?
przyciaga napisał(a):Właśnie ustaliłam cenę za tor: 800 PLN niestety nie da sie nic taniej. Ustalili sztywną kwotę żeby nikt nie miał pretensji że ktoś jest wyróżniony. Takze żeby cena za tor od osoby była taka sama jak w zeszłym roku musi być conajmniej 20 chetnych do śmigania po nim. Mam nadzieję ze zbierze się tylu chętnych (ja w tym roku chyba sobie daruje niech ktoś inny zajmie ostatnie miejsce)

Niestety ośrodek na którym nocowaliśmy w zesżłym roku jest wystwiony na sprzedaż i myslę ze do czasu zlotu nie wyjaśni sie jego sytuacja. Zdobyłam numer telefonu do osrodka naprzeciwko. Jednak tam pan oferuje około 20 miejsc noclegowych a tego co ja policzylam my potrzebujemy ok 30 (o ile dobrze liczę). W przyszłą sobotę jadę obejrzec jak to wszystko wyglada i czy ewentualnie nie dałoby sie rozdzielić nas na dwa sąsiadujace ze sobą ośrodki (a my i tak będziemy sie integrować na świezym powietrzu) no ale to dopiero w przyszła sobotę będę wiedziec coś więcej.

-=m&m=- napisał(a):Wiadomo, że najlepszym rozwiązaniem byłby jeden wspólny ośrodek ale jeśli nie bedzie takiej opcji to te dwa ze względu na wieczorne integracje muszą byc rzeczywiście blisko siebie
Ogolnie obraz nędzy i rozpaczy. Moze facetom to by nie przeszkadzało ale ja na miejscu waszych lepszych połówek nie postawiłabym tam nogi
(moze wybredna jestem ale to naprawdę nie wyglądało dobrze). W porównaniu z ośrodkeim na którym nocowaliśmy w zeszłym roku to ten wyglada jak slumsy. i cena od odoby to uwaga 25 PLN (chyba upali na głowę) Dla mnei ten ośrodek jest zdyskwalifikowany i nie pozwolę żeby moi szanowni koledzy nocowali w takich warunkach 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości