Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

Mini Sprint nr 1 - 19.02.2006 relacja....

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin działu
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.

Mini Sprint nr 1 - 19.02.2006 relacja....

Postprzez D12 » 20 lut 2006, o 09:34

W minioną niedziele w Automobilklub Radomski zorganizował pierwszy w tym roku Mini Sprint, oczywiście nie mogło zabraknąć tam nas. Fakt 2 godziny drogi od Łodzi, ale opłacało się :)
Pogoda do południa była z dupy bo lało niemiłosierne, śnieg troche spłynął z toru i można było pojeździc. Niektórzy sugerowali abym wziął wysoki numer startowy to będę miał po subarkach rozjezdzoną droge. Nikomu to nie pomogło, auta 4x4 cześciej pakowały się w zaspy od innych FWD i tym samym mocno zaśmiecały tor. Po moim czystym przejezdzie sędzia zanotował mój czas jako najgorszy, komuś zamiast 1 na początku wpisała się czwórka. Nie zgodziłem się z wynikiem i poprawiłem go o blisko 27 sekund. Pilot również mnie nie zawiódł chociaż tor przejazdu nie był mocno utrudniony. Kolejna próba to było na dochodzenie. Startował ze mną golf III z silnikiem 1.6. Wiadomo było kto wygra, ale pojechać się również nie dałem. Były pytania jaki mam silnik, 1.2i :)
Mała fotorelacja bo nie bede was zanudzał... w każdym bądź razie ostatni w swojej klasie nie byłe i w generalce również. Miłego oglądania...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
STOP Pijanym kierowcom
D12
Weteran

Imię: Daniel
Model: Inna marka
Silnik: Inny

Reklama

Postprzez -=m&m=- » 20 lut 2006, o 09:45

no to gratuluje udanego startu :oko: pierwsze co rzuca sie w oczy to wyniki odwrotnie proporcjonalne do pojemności :lol:
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Chcesz podziękować skorzystaj z przycisku Obrazek
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin

Zdjęć: 2879
Pochwały: 8
Imię: Michał

Postprzez kristo » 20 lut 2006, o 10:41

-=m&m=- napisał(a):no to gratuluje udanego startu :oko: pierwsze co rzuca sie w oczy to wyniki odwrotnie proporcjonalne do pojemności :lol:

Dokładnie to samo chciałem napisać.
Obrazek
kristo
Weteran

Postprzez D12 » 20 lut 2006, o 14:00

Tor był bardzo wąski ze względu, że zalegał ładnie śnieg i lód, dużo zakrętów i widocznie liczyła się zwrotność :)
STOP Pijanym kierowcom
D12
Weteran

Imię: Daniel

Postprzez K I L L E R » 20 lut 2006, o 14:02

Teraz poczułem się mocny, moja to właśnie 1.2 :oko: skoro się podobało, to gratulować zabawy.
Obrazek
Obrazek
K I L L E R
Nowy

Powrót do Luźne rozmowy