Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin działu
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
No to Hiszpania w finale mistrzostw świata Żal mi troche Niemców ale wczoraj byli ewidentnie słabsi Czekam na niedzielny finał i sobotnią walke o trzecie miejsce
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert Chcesz podziękować skorzystaj z przycisku
Finał zapowiada się ciekawie, pod warunkiem, że ktoś w miarę szybko strzeli bramkę, bo inaczej będą takie szachy jak wczoraj. No i dodatkowa rywalizacja o króla strzelców miedzy Sneijderem a Villą.
Motto na sobotę: "W dzisiejszym dniu wszyscy jesteśmy Urugwajczykami"
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert Chcesz podziękować skorzystaj z przycisku
Ja też obstawiłem Hiszpanię, chociaż byłem za Holandią szkoda, że Robben nie strzelił którejś z dwóch sam na sam no ale cóż, wygrali jednak lepsi. No i szkoda, że finał nudny jak flaki z olejem :/ podobał mi się gest Holendrów, którzy mimo wszystko przygotowali na murawie przejście dla Hiszpanów, żeby im pogratulować
Teraz do grona "wielbicieli" sedziego Webba dołączyli również Holendrzy Hiszpanie zgodnie z moimi oczekiwaniami zdobyli Mistrzostwo Świata, Casillas dał prawdziwy popis umiejętności. Finał rzeczywiście nudny
Hehe, ale czy ja wiem - patrząc na to co się działo na boisku, Holendrzy powinni się cieszyć, że nie kończyli meczu w ósemkę - patrz kopnięcie Xabiego Alonso korkami w klatkę piersiową i kilka innych przypadków