wojtason napisał(a):dolek przy 4tys to mysle ze cos z zaplonem w tym miejscu jest.

mr_luke napisał(a):A tak na marginesie to te 121 KM to naprawde mega przezajebisty wynik... normalnie kosmo rajdówka![]()
Mała prośba -> policz ile wydałeś na ten turboprzyrost...
Jakoś zawsze wydawało mi się, że to troszkę przerost formy nad treścią ale jak lubisz, zabronić nie wolno.
!markos napisał(a):Zadne z powyzszych. Na moje oko taka jest po prostu charakterystyka tych wszystkich turbowynalazkow, ktore tam pomontowales.
Bear_ napisał(a):mr_luke napisał(a):A tak na marginesie to te 121 KM to naprawde mega przezajebisty wynik... normalnie kosmo rajdówka![]()
Mała prośba -> policz ile wydałeś na ten turboprzyrost...
Jakoś zawsze wydawało mi się, że to troszkę przerost formy nad treścią ale jak lubisz, zabronić nie wolno.
Ja żeby zyskać 40 koni wydałem 5 kzł

...wojtason napisał(a):wynik 121KM i 165niutkow

wojtason napisał(a):egr zaslepiony. wydech seria w momencie hamowania. zaplon tez seria, nie ruszony. teraz dopiero sie robi caly wydech. kolektor 4-2-1 z c20xe z dorabiana flansza. ta puszka ala mantzel bedzie zrobiona inna bo moze ta robi jakies dziwne zawirowania.
no ale ty masz lub miales x16xe a to jest inny silnik niz eco-tec. a powiedz mi to miales na seryjnych walkach te 129km???
wojtason napisał(a):no ale ty masz lub miales x16xe a to jest inny silnik niz eco-tec

wojtason napisał(a):no ale ty masz lub miales x16xe a to jest inny silnik niz eco-tec. a powiedz mi to miales na seryjnych walkach te 129km???

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości