K I L L E R napisał(a):To możę ustalić regułe, co i jak powinno się znaleść w pierwszym postcie w nowym dziale np. rok, pojemnośc, przebieg, modyfikacje, koszta, moc... itd.
przebieg modyfikacji czy przebieg samochodu ??
K I L L E R napisał(a):To możę ustalić regułe, co i jak powinno się znaleść w pierwszym postcie w nowym dziale np. rok, pojemnośc, przebieg, modyfikacje, koszta, moc... itd.

!markos napisał(a):nie martw sie killer, nie ty bedziesz ustalal regulamin nowego podforum, ani nie porszak![]()

Coś czuje że nie będe zbyt często odwiedzał tego działu w obawie przed banem 

!markos napisał(a):nie martw sie killer, nie ty bedziesz ustalal regulamin nowego podforum, ani nie porszak![]()
w zasadzie to chyba wiadomo kto go napisze, nie?

to bedzie to czysto technicze podforum bez zadnych glupot i bzdur. sam PIURRR tuning HIPER POWERstaneq napisał(a):wilasciwie to chyba zapomnielismy podziekowac Sierakowi, ze pomysl wprowadzil w zycie

Aro83 napisał(a):myślę, że wiele zasad tam nie potrzeba - podstawowa to że każdy zakłada 1 (słownie jeden) topic o swojej Corsie a co się w nim znajdzie to już jego broszka

!markos napisał(a):ps.
faktycznie mi sie fury pomylily, ale to pewnie dlatego, ze mam w pracy popsuty monitor, ktory pokazuje tylko wybrane fragmenty obrazu

Staneq napisał(a):edit:
tak patrze na nowy dzial i jesli chodzi o regulamin to moze tylko bym zalecil aby nazwy topicow były wg schematu jakiegos np:
nick - ble, ble

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości