Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

obszywanie skora- slask

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin działu
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.

obszywanie skora- slask

Postprzez Bert150 » 1 lis 2010, o 18:20

Witam
mam pytanie: Gdzie na śląsku( najlepiej w okolicach Gliwic) obszywają wnętrza skora??? ile taki luksus może kosztować??
Bert150
Nowy

Zdjęć: 0

Reklama

Re: obszywanie skora- slask

Postprzez sfoboda » 19 lis 2010, o 15:33

hey
Zakład który zajmuje się obszywaniem znajdziesz w Przegędzy -trasa na Rybnik . Przed kościołem po lewej stronie jest mały zakład .Kuzyn obszywał do tigry kompletne wnętrze prócz deski i zapłacił coś w okolicach 2tys . Wg mnie obszycie na dobrym poziomie
c20xe... c20xeT mmm....
sfoboda
Świeżak

Imię: Marcin
Model: Corsa B
Silnik: C20XE 2.0 150PS

Postprzez Bert150 » 9 gru 2010, o 20:09

sfoboda napisał(a):hey
Zakład który zajmuje się obszywaniem znajdziesz w Przegędzy -trasa na Rybnik . Przed kościołem po lewej stronie jest mały zakład .Kuzyn obszywał do tigry kompletne wnętrze prócz deski i zapłacił coś w okolicach 2tys . Wg mnie obszycie na dobrym poziomie

a mógłbyś mi podać jakiś dane kontaktowe typu telefon albo cos??
Bert150
Nowy

Postprzez Buzz » 9 gru 2010, o 20:45

W Zabrzu na ul. Wolności (Maciejów na przeciwko restauracji "Myśliwska") masz tapicera też i mi zaśpiewał za obszycie siedzisk + boczków 2100 zł
Buzz
Świeżak

Imię: Arek
Silnik: T4EC1 1.5 67PS

Postprzez Bert150 » 15 gru 2010, o 20:09

Buzz napisał(a):W Zabrzu na ul. Wolności (Maciejów na przeciwko restauracji "Myśliwska") masz tapicera też i mi zaśpiewał za obszycie siedzisk + boczków 2100 zł

prosilbym o jakis numer telefonu bo mam malo czasu wolnego w ciagu dnia i zwyczajnie nie mam kiedy pojechac tylko po to zeby pocalowac klamke. Wiec zadzwonie sobie i umowie sie z chlopem. z gory dziekuje.
Bert150
Nowy

Powrót do Luźne rozmowy