no to było by wtedy moderowanie:D
Mozna i kogos zjebac i warna wlepic

-=m&m=- napisał(a):mogę pomyśleć o jakiejś modyfikacji, która pozwalałaby podczas tworzenia posta wybierać przedrostek ( CA, CB itp ) zamiast ręcznego wklepywania

STELMI napisał(a):też o tym myślałem, jednak dodatkowo oprócz CA, CB, CC, CD trzeba by dodać [wszystkie modele], bo jednak niektóre pytania są ogólne, niekoniecznie skierowane do danego modelu. Druga sprawa - oglądałem dział FAQ i o pobraniu plików (nie patrzyłem czy wszystkich) można pomarzyć, a nie mam możliwości edycji plików do pobrania

-=m&m=- napisał(a):Jeśli chodzi o instrukcje to jest to zrobione na poziomie działu i dostęp ma tam tylko admin. Wcześniej nie miałem żadnego info aby linki nie działały.
Z punktu widzenia legalności nie możemy takich rzeczy trzymac u siebie na serwerze ...

Dziekuję i oczywiście postaram sie jak najlepiej wykonywac powierzone obowiazki 
bo wogóle nas nie widać 
KonikGSI napisał(a):Moze by tak moderatorom jakiś inny kolorek dać?bo wogóle nas nie widać

rQs napisał(a):Za różowym![]()
1. m&m
2. raku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości