za to slyszalem ze w toruniu byla tragedia
dwie ofiary smiertelne nie znam szczegol moze ktos wie co sie stalo??
dwie ofiary smiertelne nie znam szczegol moze ktos wie co sie stalo??osman14 napisał(a):szkoda ze nie bylo nikogo w modlinie dzis ja bylem pozno bo dopiero kolo 15 wczesniej w szkole bylem ale i tak nie widzialem nikogo z ctmu:(

uBaW napisał(a):wow miał coś koło.....16.7

. Lepiej nie drażnić cieknącego rozrządu
. Jak dla mnie bomba ten Modlin. Ren, Markos zdobył 11 miejsce w klasie mini ale czasu też nie pamientam.
19 Lipiec Eliminacje Mistrzostw Polski w Wyścigach
09 Sierpień Eliminacje Mistrzostw Polski w Wyścigach
20 Wrzesień Mistrzostwa Polski w Wyścigach osman14 napisał(a):szkoda ze nie bylo nikogo w modlinie dzis ja bylem pozno bo dopiero kolo 15 wczesniej w szkole bylem ale i tak nie widzialem nikogo z ctmu:(
za to slyszalem ze w toruniu byla tragediadwie ofiary smiertelne nie znam szczegol moze ktos wie co sie stalo??
!markos napisał(a):(wow) i tak mnie kiedys bedzie z tylu ogladal, jak ja jego dzisiaj![]()
![]()

uBaW napisał(a):pzdr. dla ekipy ctm....było miło Izunia dzięki za tą wowową kiełbaske![]()

wow napisał(a):dzieki za gratulacje... ale jeszcze nie czas swietowac, nie bylo ctm'u na pudle przeciez... trzeba jeszcze cos wymyslic

!markos napisał(a):niektorzy mysleli, ze jak namiot to odrazu mozna sie zwalic pod niego i zabrac podnosnik i spytac o felgi do mitsubishi![]()
![]()

AdamXXL napisał(a):może pójść w drugą strone i (z silnika który może jeszcze masz)... pobawić się Weberkami![]()
wałeczek taki 312st. i fura lata
wow napisał(a):
na 280 stopni srednio kulturalnie sie jezdzi... sa problemy z wolnymi obrotami i duuuzo roznych rzeczy ciagle... o zuzyciu paliwa nie wspomne... na 312 musialaby byc masakra, a ja jezdze tym na codzien. poza tym kasa, kasa, kasa... szukam mozliwosci poza silnikiem. skrzynia to u mnie wyjatkowo dluga padaka...
wow napisał(a):... wszyscy chca mi sprzedac skrzynke, nikt nie chce sie zamienic...
a co chcesz wsadzic do siebie od c16se ze taki maly przyroscik ma byc?
AdamXXL napisał(a):PS. Mógłbyś się popytać ile splanować główkę aby podnieść ciśnienie tak koło 10,2-10,5:1 obecnie 9,2:1, albo jak to sobie wyliczyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości