Corsa A GSi 
Na sprzedaż:placz2:
co mnie jeszcze bardziej wqrwia.

UcHO napisał(a):arts: ja mam jeszcze zderzak seryjkę, ale też pomagałem odśnieżać
Gabson: żadne oponki nie pomogą jak masz warstwę 10 cm śniegu a pod spodem gładziudki lodek, nikt niczym ruszyć nie może, za każdym razem jak wyjeżdżam to ktoś z rodzinki mnie popycha abym mógł ruszyć
no to ucho : łańcuchy drogi przyjacielu .... łańcuchy.....

ucho u mnie ten sam problem u nas to od tych rosjan zawiewa ja dzisiaj przed domem chcialem zaparkowac ale plug pszeszedl tylko na swoja szerokosc na srodku drogi nie stane to chcialem sobie pod brama rozgarnac corsa no odgarnialem ale corse zeby z tamtad wyjechac to byl glupi pomyslUcHO napisał(a):Chcesz? to ci oddam, ile chcesz, 10 - 15- 20 cm, proszę bardzo przyjeźdżaj i bierz bo ja już mam go doś, odwalam go co 2h z podjazdu i nic, dalej wali, dwalej spada z nieba i końca nie widać, a jazda super, 20 km/h w porywach super, bomba normalnie extra wqrwić się można!!!!!!!!!!!!

UcHO napisał(a):Szwagier: jak chesz to przyjeżdżaj mnie wyciągać, może mnie wyciągniesz, patrz aby później Ciebie ktoś nie musiał wyciągać
OD dziś wożę ze sobą łopatę do śniegu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości