Robil moze ktos zakupy przez neta z zagranicy? Dokladniej chodzi mi ile wynosi koszt przesylki, jak sie placi na poczcie euro? Przelew w banku?

!markos napisał(a):gumis: co za roznica jaka karta sie placi? ja place wirtualna visa mbanku. nie ma na niej nawet paska magnetycznego i jakos dziala.. nie bardzo rozumiem co ma karta platnicza do zakupow przez internet.

GUMIS2000 napisał(a):!markos napisał(a):gumis: co za roznica jaka karta sie placi? ja place wirtualna visa mbanku. nie ma na niej nawet paska magnetycznego i jakos dziala.. nie bardzo rozumiem co ma karta platnicza do zakupow przez internet.
jak dorosniesz to zrozumiesz![]()
![]()

!markos napisał(a):chyba jednak nie o to gumisiowi chodzilo...
nie pamietam kiedy kupujac cos przez internet placilem inaczej niz karta. ale co kto lubi.

!markos napisał(a):chyba jednak nie o to gumisiowi chodzilo...
nie pamietam kiedy kupujac cos przez internet placilem inaczej niz karta. ale co kto lubi.

endo napisał(a):A ja tak glupio spytam - czy w Polsce te rzeczy sa na tyle drogie, ze nie warto ich kupowac tu na miejscu??
kubelt napisał(a):endo napisał(a):A ja tak glupio spytam - czy w Polsce te rzeczy sa na tyle drogie, ze nie warto ich kupowac tu na miejscu??
ostatnio znalazlem radio, ktore zamierzam kupic za Odra o ... 800 zl tansze niz u nas.Zastanawiam sie, czy chce mi sie machnac 1000 km w jeden dzien, bo oplacac to oplaca mi sie na pewno.

Lukiso napisał(a):A jak gadalem z renem to nie mozna poprostu ominac clo? np nie naklejac zadych faktur oraz w srodku nic nie miec

Lukiso napisał(a):kubelt jak bys jechal to daj znac dalbym Ci kaske abys kupil
Lukiso napisał(a):No to mnie markos przekonalesmusze czekac az ktos sie bedzie wybieral za granice i kupi, bo w tedy nie placi sie cla?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości