lepy wysłane 

tylko czekac az znajda swoje miejsce na aucie

Wafel napisał(a):pls o info jak będzie kolejna tura (a będzie?), mam nadzieję że spełnię kryteria
Zioo napisał(a):tez bede chetny na lepki nastepnym razem, chyba ze jakies "ochlapy" zostaly to przygarne (biale male najlepiej)

-=m&m=- napisał(a):Wafel napisał(a):pls o info jak będzie kolejna tura (a będzie?), mam nadzieję że spełnię kryteriaZioo napisał(a):tez bede chetny na lepki nastepnym razem, chyba ze jakies "ochlapy" zostaly to przygarne (biale male najlepiej)
Został jeszcze jeden komplet srebrnych lepek w rozmiarze 300 mm

corsarz napisał(a):majk mamy wplacac na to konto co ostatnio i z tak samo wypelnionymi tytulami przelewow?
-=kLaRi=- napisał(a):A jakby były mniejsze to też było by fajnie /ew. projekt

-=m&m=- napisał(a):jestem obecnie poza granicami kraju, jak wroce to wszystko ogarne
żadne wczasycorsarz napisał(a):ooo, a gdzie to sie wczasujemy?

-=m&m=- napisał(a):żadne wczasycorsarz napisał(a):ooo, a gdzie to sie wczasujemy?ciężka praca

endo napisał(a):aha, a snieg w alpach nadal lezy?![]()
w każdym razie wróciłem i prosze osoby zainteresowane otrzymaniem lepek do przesyłania informacji na priv zawierającej ilośc, wielkość i kolor lepki oraz adres na jaki je wysłać. Po otrzymaniu tych informacji w zwrotym priv podam numer konta na jaki nalęży przesłać pieniądze. W momencie otrzymania wpłaty od wszystkich zainteresowanych zlecenie wycięcia lepek zostanie zrealizowane.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości