przyciaga napisał(a):Ja tez bym chciała ale nie wiem czy moja seryjna Corsina zasługuję na taką pięknę lepkę?

-=m&m=- napisał(a):przyciaga napisał(a):Ja tez bym chciała ale nie wiem czy moja seryjna Corsina zasługuję na taką pięknę lepkę?
jasne, że zasługujejedynym warunkiem otrzymania lepki jest udzielanie sie na forum
podczas ostatniej edycji zamówiłem po jednym komplecie wiecej z każdego rodzaju lepek. Malutkie srebrne juz poszły wiec zostały jeszcze duze srebrne oraz male i duze białe.
, ale zawsze coś. Ja bym chciała małe białe
Mogę?
Heh ja jestem jak to jest napisane pod nickiem "Świerzak" i poczekam na trzecią edycje?

ale może jestem mało wrażliwa 

Kuba.EBE napisał(a):te literki powinny byc naklejane od srodka... i wtedy by nie bylo problemu...

Marko napisał(a):Heh ja jestem jak to jest napisane pod nickiem "Świerzak" i poczekam na trzecią edycje?
hehe, nie żebym się czepiał ale jak już to jesteś "Świeżak"![]()

G4lu5 napisał(a):Marko napisał(a):Heh ja jestem jak to jest napisane pod nickiem "Świerzak" i poczekam na trzecią edycje?
hehe, nie żebym się czepiał ale jak już to jesteś "Świeżak"![]()
Oj Marko nie czepiaj się późna godzina była..![]()
Ja się narazie wstrzymuje z lepkami, podszykuje swojego furgona to złoże zamówienie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości