niedzielnego spota w Wieliszewie i Legionowie
ten mój pierwszy występ to zerwanie rączki która tylko była dla ściemy przyczepiona

Filmik ma około 40 MB w fomacie tym co zwykle czyli WMV
EDIT: FILM ZOSTAŁ SKASOWANY

Musimy cos kiedys nakrecic w wiekszym gronie (no oprocz Miedzianej oczywiscie
Ogolnie bardzo fajnie wyszlo!
Retox napisał(a):Ja nie znam![]()
Mógłby ktoś mnie oświecić, bo nawet mi się spodobał
qomo napisał(a):jak pojade do domu to Ci podam tytul...albo odpal soulseeka to Ci udostepnie bo baaardzo trudno to znlaeac...hymm albo moze nzawet satan gdzies to ma...
zgubek napisał(a):qomo napisał(a):jak pojade do domu to Ci podam tytul...albo odpal soulseeka to Ci udostepnie bo baaardzo trudno to znlaeac...hymm albo moze nzawet satan gdzies to ma...
Kazdy piatek Radio Dla Ciebie-wieczor i noc dj'ow ten i wiele,wiele innych zajebistych kawalkow
ten i wiele,wiele innych zajebistych kawalkow qomo napisał(a):zgubek napisał(a):qomo napisał(a):jak pojade do domu to Ci podam tytul...albo odpal soulseeka to Ci udostepnie bo baaardzo trudno to znlaeac...hymm albo moze nzawet satan gdzies to ma...
Kazdy piatek Radio Dla Ciebie-wieczor i noc dj'ow ten i wiele,wiele innych zajebistych kawalkow
kazdy piatek i sobota nowy klub klatka itpten i wiele,wiele innych zajebistych kawalkow
zgubek napisał(a):qomo napisał(a):zgubek napisał(a):qomo napisał(a):jak pojade do domu to Ci podam tytul...albo odpal soulseeka to Ci udostepnie bo baaardzo trudno to znlaeac...hymm albo moze nzawet satan gdzies to ma...
kazdy piatek i sobota nowy klub klatka itpten i wiele,wiele innych zajebistych kawalkow
Ale tylko do posluchania...i dla tych z Wawy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości