arts napisał(a):mi to wyglada na podobna produkcje co KM ... jest z nierdzewki ????? bo chyba nie, takze mysle ze to moze byc ostatnia zima w tym roku dla niego
wiesz mam go dopiero od 2 tyg. wiec nie wiem jak to bedzie po zimie. Narazie chodzi
arts napisał(a):mi to wyglada na podobna produkcje co KM ... jest z nierdzewki ????? bo chyba nie, takze mysle ze to moze byc ostatnia zima w tym roku dla niego
Gobo napisał(a):Mam pytanie : co to znaczy dożywotnia gwarancja na tłumnik , i Chodzi tu uwaga o ..... KM . na allegro sprzedają . W stylu motocyklwym cały z nierdzewki .
REN napisał(a):Gobo napisał(a):Mam pytanie : co to znaczy dożywotnia gwarancja na tłumnik , i Chodzi tu uwaga o ..... KM . na allegro sprzedają . W stylu motocyklwym cały z nierdzewki .
do czasu az zardzewieje i skonczy sie jego zywot![]()

REN napisał(a):Gobo napisał(a):Mam pytanie : co to znaczy dożywotnia gwarancja na tłumnik , i Chodzi tu uwaga o ..... KM . na allegro sprzedają . W stylu motocyklwym cały z nierdzewki .
do czasu az zardzewieje i skonczy sie jego zywot![]()

wow napisał(a):ja mam sebringa stainless steel z tego co pamietam druga zime juz... teraz trzecia bedzie i daje rade... co prawda w srodku to juz niewiele chyba zostalo z tej gabczastej materii (ogien i takie tam) ale z zewnatrz wyglada calkiem dobrze...

!markos napisał(a):zes sie panie zabral za tlumik - idz po rozum do glowy i odloz na zawiasy (kola juz masz ladne)![]()
..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości