Dzieki za info!
Aha! Jakbyscie mieli dostep do tanszych tlumiczkow to dajcie znac, z gory dzieki!

.. a tak na serio nie warto nawet nad tym gownem sie zastanawiac, ja na twoim miejscu zastanowil bym sie nad MG fajne tlumikczki robia i pod model, a moze el-tec ?? tez robia z nierdzewki, ogolnie jest zasada taka co kosztuje w granicach 200-300 zl to nawet jest niegodne uwagi, ja na poczatku mialem ultera po 1,5 roku rozlecial sie, pozniej przyszla pora na oslawionego Krzysztofa ale rdza go szybko zjadla, ciagle spawany, dojedze na nim do wiosny a potem strzele sobie cos pozadnego
i tobie tez to radze 
arts napisał(a):mowie o Polskich produktach .. bo za cene Remusa mozna sobie zrobic z nierdzewki prawie caly wydech...

sierak napisał(a):Ja mam Remusa i jestem zadowolony ... choć na dłuższych trasach daje się trochę we znaki no ale już taki jego urok. I sądząc po jego obecnym stanie (a ma już pewnie prawie 2 lata) to jest super. Jednak co Remus to remus.
Polecam ... tylko ta cena

pirat napisał(a):Jesli chodzi o El-Tec'a to ja go mam. Jak chodzi chyba slyszales na spocie. Wydaje mi sie ze to dobre rozwiazanie. Ja jestem zadowolony i nie zaluje. Tyle, ze ja kupilem uniwersalna puszke za chyba 300 zl i koncowke za 150 zl.
To prawda, ze jest caly z nierdzewnej stali. Sprzedajacy mowil, ze lepszy od Ultera, no ale wiadomo, ze ile udzi, tyle opinii.
Co do dedykowanych tlumikow, to najlepiej zadzwon do producenta. Moze Ulter tez zmienil technologie i robi zamiast kwasowki nierdzewke teraz.
Pozdrawiam

endo napisał(a):Yaqb: daj namiar na tego goscia (Ty pewnie masz pojedyncza rure bo jakos nie pamietam)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości