a najlepsze jest to ze to jest legalne.Ladne rzeczy sie dzieja
takie jest wlasnie polskie prawo
Piszcie co o tym sadzicie.......
a najlepsze jest to ze to jest legalne.Ladne rzeczy sie dzieja
takie jest wlasnie polskie prawo
Piszcie co o tym sadzicie.......wow mylisz sie sa radary takowe z flashem malo tego robi je polski producentwow napisał(a):1. legalne jest posiadanie, nielegalne jest uzywanie
2. w polsce nie ma fotoradarow z fleszem, a z takimi radarami photo blocker dziala
_balt_ napisał(a):wow mylisz sie sa radary takowe z flashem malo tego robi je polski producentwow napisał(a):1. legalne jest posiadanie, nielegalne jest uzywanie
2. w polsce nie ma fotoradarow z fleszem, a z takimi radarami photo blocker dziala
_balt_ napisał(a): wow mylisz sie sa radary takowe z flashem malo tego robi je polski producent

wow napisał(a):jesli w polsce sa stosowane takie z lampa to oki... moze to dzialac... natomiast ja sie z takim nie spotkalem... odpukac
.Nie wiem ile jest w tym prawdy z tym sprayem. Lepiej nie probowac tego cuda

panowie uwierzcie mi radar w slupku jak i z samochodu robi zdjecia autu dojezdzajacemu jaki odjezdzajacemu malo tego foto radary jak narazie jest to niezly hit ps. uwazajcie na straz miejska bo to teraz oni beda nam w obrebie miast robili fotki . miasta zakupuja radary bo im to sie oplaca jak? a no tak. fotoradr w ciagu weekendu czyli sobota i niedziela zrobil 450 fotek z czego 400 to pewniaki do zaplacenia kazdy z mandatow to srednio 300 pln .wiec straz miejska zbroi sieAdamXXL napisał(a):_balt_ napisał(a): wow mylisz sie sa radary takowe z flashem malo tego robi je polski producent
nocą raczej musi błysnąć .. tzn. jak wracałem z Miedzianej to miałem flesza od tyłuale nic do tej pory nie przyszło

- a obok stala straz miejska
pirat napisał(a):... Blysnelo na czerwono - normalnie jak na zachodzie- a obok stala straz miejska ...
_balt_ napisał(a):panowie uwierzcie mi radar w slupku jak i z samochodu robi zdjecia autu dojezdzajacemu jaki odjezdzajacemu malo tego foto radary jak narazie jest to niezly hit ps. uwazajcie na straz miejska bo to teraz oni beda nam w obrebie miast robili fotki . miasta zakupuja radary bo im to sie oplaca jak? a no tak. fotoradr w ciagu weekendu czyli sobota i niedziela zrobil 450 fotek z czego 400 to pewniaki do zaplacenia kazdy z mandatow to srednio 300 pln .wiec straz miejska zbroi sieAdamXXL napisał(a):_balt_ napisał(a): wow mylisz sie sa radary takowe z flashem malo tego robi je polski producent
nocą raczej musi błysnąć .. tzn. jak wracałem z Miedzianej to miałem flesza od tyłuale nic do tej pory nie przyszło

endo napisał(a):W Radomiu np. wszyscy jezdza slimaczym tempem bo zalozyli pare sztuk, ja tam zawsze jade za obeznanym w ich lokalizacji miejscowym
pirat napisał(a):Nie wiem jak jest teraz, ale do niedawna fotki z zachodu nie przychodzily do Polski, bo nie mieli podpisanych jakis papierkow.
wow napisał(a):endo napisał(a):W Radomiu np. wszyscy jezdza slimaczym tempem bo zalozyli pare sztuk, ja tam zawsze jade za obeznanym w ich lokalizacji miejscowym
hehehe... prosze za mna

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości