Czy pasują fotele z corsy A do B ???
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Czy pasują fotele z corsy A do B ???
jeśli pasuja z Kadeta do Corsy B to mysle że z Corsy A podejdą bezproblemu do Corsy B 

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
-
- Weteran
- Kontakt:
Pirat- ja mam własnie identyczne. Ale takie same były w tez w CA GSI
Musisz zapytać się o szyny, jak wyglądają czy mają takie U z przodu na którym stoi fotel- jeżeli tak, to nie będą pasować.
Musisz zapytać się o szyny, jak wyglądają czy mają takie U z przodu na którym stoi fotel- jeżeli tak, to nie będą pasować.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2005, o 20:42 przez kristo, łącznie zmieniany 1 raz.

-
- Weteran
- Imię: Marcin
hmm............te z obrazka wyglądają jak te które ja mam z Kadeta (Recaro tak swoją drogą
) także ciężko powiedzieć. Ja zrobiłem tak: fotele z Kadeta zakręciłem na szynach ze starych foteli i nic nie musiałem przerabiać 

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Pasuja ,wystarczy na gornych mocowaniach fotela odkrecic 4 sruby na klucz 13! (oddzielic fotel od szyny) .
Ja mam u siebie fotele z Kadzia GSi,szyny sa calkowicie inne ,ale gorne mocowania sa te same i podejrzewam ,ze tak samo jest i w A.!
Ja mam u siebie fotele z Kadzia GSi,szyny sa calkowicie inne ,ale gorne mocowania sa te same i podejrzewam ,ze tak samo jest i w A.!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/

Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy

- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Kompletnie nie rozumiem ,co teraz napisales ???!!!
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
odkopuje wyłącznie aby nie tworzyć nowego wątku. nie odpowiadać na ten post to szybko spadnie w dół.
fotele z calibry w corsie B. Pasują bez problemów na szynach od corsy. te są standardowe i z porównania wygodniejsze niż kadett/astra (te są twardsze, więc co kto lubi).

jako ciekawostka. można (wniosek po wstępnych przymiarkach) po przełożeniu drutów i podcięciu gąbki przełożyć też dół tylniej kanapy z calibry.
fotele z calibry w corsie B. Pasują bez problemów na szynach od corsy. te są standardowe i z porównania wygodniejsze niż kadett/astra (te są twardsze, więc co kto lubi).

jako ciekawostka. można (wniosek po wstępnych przymiarkach) po przełożeniu drutów i podcięciu gąbki przełożyć też dół tylniej kanapy z calibry.
- kamiloooo
- Post Mistrz
- Imię: Kamil
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
ze szyn nie ruszasz to wiem.... ale intersuje mnie czy sie siedzi nizej niz w seryjnych fotelach z corsy....???D12 pisze: Szyny pozostawiasz oryginalne z corsy, odkręcasz jedynie sam fotel.
Siedzi się tak samo nisko jak w fotelach od Kadeta GSI.
a nie czy tak samo jak w fotelach z kadetta (bo tez nie wiem czy jest nizej czy moze wyzej

- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
różnyce są raczej minimalne. inaczej wyprofilowana gąbka, w porównaniu z fotelami corsy, obniża tyłek.kamiloooo pisze:ze szyn nie ruszasz to wiem.... ale intersuje mnie czy sie siedzi nizej niz w seryjnych fotelach z corsy....???
a nie czy tak samo jak w fotelach z kadetta (bo tez nie wiem czy jest nizej czy moze wyzej)

- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Kontakt:
Czegoś nie kumam jak odkręcisz sam fotel to na szynie jest regulacja wysokości więc zostaje. Mam założone u siebie fotele od Kadeta GSI i miałem też od Cali ( założony na próbe) i nie straciłem regulacji wysokości.schnazi86 pisze:ehhh... szkoda to nie bedzie regulacji góra dól przednich foteli po zmianie szyn ;((( ma ktos do sprzedanai siedzenia przednie z cali?????? i ewentualnie kanape??
STOP Pijanym kierowcom