kupie

Sprawdź czy ktoś nie potrzebuje części, którą chcesz sprzedać, napisz czego potrzebujesz.
ODPOWIEDZ
walus
Świeżak
Posty: 82
Rejestracja: 1 mar 2010, o 21:54
Imię: waldek
Model: Corsa E
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: RMI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

kupie

Post autor: walus » 3 kwie 2018, o 21:25

Kupie kompa do silnika c20let i wiązkę również tel 669017195

Alm
Użytkownik Premium
Posty: 48
Rejestracja: 24 sie 2014, o 14:56
Model: Corsa B
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: Lbn
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: Alm » 9 kwie 2018, o 17:33

Mam kompa z ph2 tak to działa normalnie, tylko błąd jest 55 - sumy się nie zgadzają. Wiązkę też bym znalazł.

walus
Świeżak
Posty: 82
Rejestracja: 1 mar 2010, o 21:54
Imię: waldek
Model: Corsa E
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: RMI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: walus » 21 kwie 2018, o 15:48

ile za wiazke i kompa

Awatar użytkownika
ja37
Support Team
Support Team
Posty: 1703
Rejestracja: 2 lut 2007, o 01:12
Imię: Grzesiek
Model: Corsa B
Silnik: Z20LET 200 KM
Lokalizacja: Łódź
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times
Kontakt:

Re: kupie

Post autor: ja37 » 21 kwie 2018, o 16:15

Miałem w xe kość, co sumy się nie zgadzały, wywalało błąd 55.
Tylko wtedy, jak włączyłem zapłon i nie zapalałem od razu.
Przy zapaleniu od razu błędu nie było.

walus
Świeżak
Posty: 82
Rejestracja: 1 mar 2010, o 21:54
Imię: waldek
Model: Corsa E
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: RMI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: walus » 21 kwie 2018, o 16:44

to jest sterownik z c20let ?

Alm
Użytkownik Premium
Posty: 48
Rejestracja: 24 sie 2014, o 14:56
Model: Corsa B
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: Lbn
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: Alm » 22 kwie 2018, o 11:39

Tak sterownik z c20let oznaczenie PJ

Awatar użytkownika
ja37
Support Team
Support Team
Posty: 1703
Rejestracja: 2 lut 2007, o 01:12
Imię: Grzesiek
Model: Corsa B
Silnik: Z20LET 200 KM
Lokalizacja: Łódź
Has thanked: 2 times
Been thanked: 18 times
Kontakt:

Re: kupie

Post autor: ja37 » 22 kwie 2018, o 11:58

Alm, ty nam tu nie letuj, tylko działaj ;)

walus
Świeżak
Posty: 82
Rejestracja: 1 mar 2010, o 21:54
Imię: waldek
Model: Corsa E
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: RMI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: walus » 22 kwie 2018, o 12:17

Alm ile za kompa?

Alm
Użytkownik Premium
Posty: 48
Rejestracja: 24 sie 2014, o 14:56
Model: Corsa B
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: Lbn
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: Alm » 22 kwie 2018, o 13:28

Ja za wiazke zapłaciłem 500, za ecu 700 lub 800

walus
Świeżak
Posty: 82
Rejestracja: 1 mar 2010, o 21:54
Imię: waldek
Model: Corsa E
Silnik: C20XE 150 KM
Lokalizacja: RMI
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: kupie

Post autor: walus » 22 kwie 2018, o 13:34

wiec ile chcesz za całość

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kupie”