potrzebował bym dokładny projekt takiego boxa a'la mantzel najlepiej w autocad.
jeśli by ktoś miał bym był wdzięczny

chyba troche przesadzacie ... swojego boxa, którego fotki znajdziecie w mojej galerii na forum zrobiłem na podstawie zdjęc znalezionych w internecieMarko pisze: jeśli nikt tego nie zrobi to na pewno nic z tego nie będzie....
jeśli chodzi o imitacje mantzla to nieskromnie powiem, że mój był najbardziej zbliżony do oryginałufotograf pisze:teraz jeździ tego sporo i można by gotowy projekcik zrobić
kup sobie uszczelke pod kol.dolotowy i juz odległości będąyuri1986 pisze:muszę złapać odległości miedzy otworami kolektora ssącego i już będzie lepiej
a może Ktoś zna już tą odległość między otworami, to niech ładnie napisze, skompletujemy komplet wymiarów i nasz szanowny Fotograf zadziałakup sobie uszczelke pod kol.dolotowy i juz odległości będą
kup uszczelke pod przepustniceMarko pisze:Aha, potrzeba jeszcze: rozstaw śrub montażowych od przepustnicy
a możesz też tą uszczelkę z jej wymiarami tutaj do tego topica wkleić, żeby już na zawsze była jasność w tym temacie ?:Dyuri wysłałem Ci dokładnie zwymiarowaną uszczelkę pod przepustnice z wszystkimi możliwymi wymiarami
fotograf pisze:Ja się podjełem zrobienia projektu ale na wersji 1 nieudolnej się skończyło ze względu na brak czasu (kończę studia) ale w lipcu zrobię go do końca łącznie z CADowskimi plikami. Chyba że ktoś zrobi to szybciej