Przyszłość klubu CTM
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Przyszłość klubu CTM
Przyszła pora, zeby wspolnie zastanowic sie nad tym, czym jest CTM i jak powinna przebiegac jego dalsza dzialalnosc.
Na poaczatek uwazam, ze powinnismy odpowiedziec sobie na pytanie: ilu nas jest? Do pozostawienia po sobie sladu zachecam tutaj:
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtop ... 302#983302
Nowy Rok, to czas podsumowan, planow, przedsiewziec.
Chcialbym, aby kazdy z Was (oczywiscie chetnych) podzielil sie swoimi pomyslami, wrazeniami, sugestiami...
Idea powyzszego tematu powstala z refleksji, ze wiele osob ktore zbudowalo ten klub, stworzylo wiele ciekawych koncepcji i przedsiewziec i dzieki ktorym m.in. ja zalapalem zajawke na Corse, odeszla gdzies do swoich zajec itd.
Mysle tu o Flipperze, Sieraku, Balcie, Zgubku, Cyberpoohu, RENie, Wowie plus innych mniej znanych nickach.
Szkoda, choc taka jest chyba naturalna kolej rzeczy. Pomyslalem, ze mozna by zorganizowac sie jakos i sprobowac mocniej zintegrowac ten klub oraz nieco go rozwinac.
Fajnie by bylo, gdybysmy w biezacym roku ogarneli kilka tematow wspolnie. Moje typy:
1) Strona WWW - koniecznie musimy cos z tym zrobic. Boombel sie podjal, poczym zniknal z zycia forumowego i z gadu.
Czy ktos z Was chcialby, mialby ochote, ma kogos, kto w mig bez wiekszych problemow postawi w miare prosta stronke, ktora mozna latwo aktualizowac? Aktualna strona www przyciagnela by nowych uzytkownikow.
2) Wraz ze strona postawili bysmy nowe forum, na ktorym klepalibysmy nasze posty. Wszystko chodzilo by sprawnie, bez zwisow i innych dupereli. Warunek jest jeden - musi byc sporo osob na liscie, bo dla garstki ludzi to chyba szkoda zachodu.
3) VI Ogólnopolski Zlot CTM
Chcialbym zobaczyc wiecej twarzy i wiecej samochodow na przyszlorocznym zlocie. Tutaj tez powinnismy pozbierac pomysly i zorganizowac sie wczesniej, zeby wszystkim odpowiadaly takie rozwiazania.
W gre wchodzi jeszcze jedna opcja - moze dogadamy sie z OCFC, z Corsa-a.pl i zorganizujemy I ogolnopolski zlot Opla Corsy? Moze to bylaby lepsza opcja niz takie male klubowe zlociki. Zorganizujmy wspolnie cos wielkiego? Co Wy na to?
Wszelkie pomysly, checi pomocy i informacje beda mile widziane
Na poaczatek uwazam, ze powinnismy odpowiedziec sobie na pytanie: ilu nas jest? Do pozostawienia po sobie sladu zachecam tutaj:
http://www.forum.tuning.info.pl/viewtop ... 302#983302
Nowy Rok, to czas podsumowan, planow, przedsiewziec.
Chcialbym, aby kazdy z Was (oczywiscie chetnych) podzielil sie swoimi pomyslami, wrazeniami, sugestiami...
Idea powyzszego tematu powstala z refleksji, ze wiele osob ktore zbudowalo ten klub, stworzylo wiele ciekawych koncepcji i przedsiewziec i dzieki ktorym m.in. ja zalapalem zajawke na Corse, odeszla gdzies do swoich zajec itd.
Mysle tu o Flipperze, Sieraku, Balcie, Zgubku, Cyberpoohu, RENie, Wowie plus innych mniej znanych nickach.
Szkoda, choc taka jest chyba naturalna kolej rzeczy. Pomyslalem, ze mozna by zorganizowac sie jakos i sprobowac mocniej zintegrowac ten klub oraz nieco go rozwinac.
Fajnie by bylo, gdybysmy w biezacym roku ogarneli kilka tematow wspolnie. Moje typy:
1) Strona WWW - koniecznie musimy cos z tym zrobic. Boombel sie podjal, poczym zniknal z zycia forumowego i z gadu.
Czy ktos z Was chcialby, mialby ochote, ma kogos, kto w mig bez wiekszych problemow postawi w miare prosta stronke, ktora mozna latwo aktualizowac? Aktualna strona www przyciagnela by nowych uzytkownikow.
2) Wraz ze strona postawili bysmy nowe forum, na ktorym klepalibysmy nasze posty. Wszystko chodzilo by sprawnie, bez zwisow i innych dupereli. Warunek jest jeden - musi byc sporo osob na liscie, bo dla garstki ludzi to chyba szkoda zachodu.
3) VI Ogólnopolski Zlot CTM
Chcialbym zobaczyc wiecej twarzy i wiecej samochodow na przyszlorocznym zlocie. Tutaj tez powinnismy pozbierac pomysly i zorganizowac sie wczesniej, zeby wszystkim odpowiadaly takie rozwiazania.
W gre wchodzi jeszcze jedna opcja - moze dogadamy sie z OCFC, z Corsa-a.pl i zorganizujemy I ogolnopolski zlot Opla Corsy? Moze to bylaby lepsza opcja niz takie male klubowe zlociki. Zorganizujmy wspolnie cos wielkiego? Co Wy na to?
Wszelkie pomysly, checi pomocy i informacje beda mile widziane
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Re: Przyszłość klubu CTM
boombel kupil sobie civica.. i juz ze mna jezdzil i chce zrobic swap na b18c4 sorki za offtop, ale to tez jakby troche w temacie corsypirat pisze:Boombel sie podjal, poczym zniknal z zycia forumowego i z gadu.
nowe forum = pomylka. kto bedzie na nim pisal? 15 osob?
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
ad1) tutaj odpadam bo nie mam o tym zielonego pojęcia
ad2) a po co nowe forum , wg. mnie to jest dobre (nie w nim dupereli o bialych tarczach czy podświetleniu) mamy tu bardzo wiele dobrych i fachowych porad mechaniczno-tuningowych i wszystko sprawnie hula...
ad3) wszystkim i tak sie nie dogodzi, przerabialiśmy to nieraz, a najlepsza opcja to ankieta i ustosunkowanie sie do wiekszosci
A jezli chodzi o zlot z ocfc i carse-a, to przypomne ze info było na forum ocfc, a w lublinie bylo tylko pare osób z tego klubu. Oczywiście nie jestem przeciwny i wiem ze najlepszy mediatorem bylby endo
ad2) a po co nowe forum , wg. mnie to jest dobre (nie w nim dupereli o bialych tarczach czy podświetleniu) mamy tu bardzo wiele dobrych i fachowych porad mechaniczno-tuningowych i wszystko sprawnie hula...
ad3) wszystkim i tak sie nie dogodzi, przerabialiśmy to nieraz, a najlepsza opcja to ankieta i ustosunkowanie sie do wiekszosci
A jezli chodzi o zlot z ocfc i carse-a, to przypomne ze info było na forum ocfc, a w lublinie bylo tylko pare osób z tego klubu. Oczywiście nie jestem przeciwny i wiem ze najlepszy mediatorem bylby endo
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
mnie sie marzy :
ewolucja ctm do corsasport.pl :]
Czyli stworzenie nowego forum w domenie corsasport.pl. Miejsca w którym mogliby sie spotykac dotychczasowi uzytkownicy ctm, ocfc, corsa-a i inni milosnicy tego modelu auta.
Postawienie go na jakims darmowym skrypcie (np. smf http://www.simplemachines.org/ http://www.smf.pl/ ) i przeniesienie np. dotychczasowego dorobku działu projekty oraz poszczególnych watkow w faq ( nie wiem czy jest to technicznie wykonalne).
Stworzenie nowych lepek.
Zorganizowanie zlotu wszystkich uzytkownikow.
Ps. tworzenie strony imho jest bez sensu.
Czyli stworzenie nowego forum w domenie corsasport.pl. Miejsca w którym mogliby sie spotykac dotychczasowi uzytkownicy ctm, ocfc, corsa-a i inni milosnicy tego modelu auta.
Postawienie go na jakims darmowym skrypcie (np. smf http://www.simplemachines.org/ http://www.smf.pl/ ) i przeniesienie np. dotychczasowego dorobku działu projekty oraz poszczególnych watkow w faq ( nie wiem czy jest to technicznie wykonalne).
Stworzenie nowych lepek.
Zorganizowanie zlotu wszystkich uzytkownikow.
Ps. tworzenie strony imho jest bez sensu.
Ostatnio zmieniony 6 sty 2008, o 16:31 przez -=m&m=-, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Oo swietny temat Piracik ...
Co do do 1 to , ktos musi sie podjac zrobienia prostej stronki ,bo to jakby nie bylo nasza wizytowka... Nasza "aktualna" stronka straszy
Trzeba cos z tym zrobic !
Ad.2.
Nowe forum to drugi wazniejszy punkt! Trzeba bedzie zrobic taki schemat jak ma OCFC! Fajna stronka + forum .
Juz nie mowie o szacie graficznej obydwu ,ktore jest czyste i przejrzyste!
Aha i podstawowa sprawa to to,ze jest odseparowana od innych for!
Ktos nowy "zielony" wchodzac na tuning.info.pl znajduje kilka for ,tu nexia tu cos i 4nasze tematy !? Co to jest!?
Jesli bedzie fajna przejrzysta stronka to na forum napewno zglosza sie nowe osoby!
Jesli ja jako nowy uzytkownik mialbym wybierac forum to wybralbym OCFC niz ta trupiarnie ... Zielona szata graficzna itd... Nic sie tu nie dzieje... Powoli kazdy stad ucieka...
Ad.3.
To jest super pomysl i jesli wypali to chetnie przyjade w tym roku a jesli nie ,i bedzie nasz CTMowy, to tez bede
Idea jest dobra bo bedzie wiecej osob tylko pytanie czy nie za duzo
Taki zlot mozna zrobic tez w oddzielnym terminie czy cos.Sam nie wiem
Co do do 1 to , ktos musi sie podjac zrobienia prostej stronki ,bo to jakby nie bylo nasza wizytowka... Nasza "aktualna" stronka straszy
Trzeba cos z tym zrobic !
Ad.2.
Nowe forum to drugi wazniejszy punkt! Trzeba bedzie zrobic taki schemat jak ma OCFC! Fajna stronka + forum .
Juz nie mowie o szacie graficznej obydwu ,ktore jest czyste i przejrzyste!
Aha i podstawowa sprawa to to,ze jest odseparowana od innych for!
Ktos nowy "zielony" wchodzac na tuning.info.pl znajduje kilka for ,tu nexia tu cos i 4nasze tematy !? Co to jest!?
Jesli bedzie fajna przejrzysta stronka to na forum napewno zglosza sie nowe osoby!
Jesli ja jako nowy uzytkownik mialbym wybierac forum to wybralbym OCFC niz ta trupiarnie ... Zielona szata graficzna itd... Nic sie tu nie dzieje... Powoli kazdy stad ucieka...
Ad.3.
To jest super pomysl i jesli wypali to chetnie przyjade w tym roku a jesli nie ,i bedzie nasz CTMowy, to tez bede
Idea jest dobra bo bedzie wiecej osob tylko pytanie czy nie za duzo
Taki zlot mozna zrobic tez w oddzielnym terminie czy cos.Sam nie wiem
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
oo to bylo by cos-=m&m=- pisze:mnie sie marzy :
Ja mimo ostatnimi czasu braku czasu na cokolwiek, nadal jestem posiadaczem dwoch cors B a więc jestem za tym zeby sie to nie rozwalilo..
co do zlotu wydaje mi sie ze zorganizowac sie wspolnie to byloby cos...
Było c14se
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Temu Panu prosze polac !!!-=m&m=- pisze:mnie sie marzy :ewolucja ctm do corsasport.pl :]
Super pomysl!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ostro was pogielo z tym corsasport.pl :0
znaczy.. mam rozumiec, ze potencjalnych nowych uzytkownikow i w tej chwili juz chyba w ogole wszystkich odtrasza tylko dizajn forum i jego dziwna dostepnosc, tak? nie wydaje mnie sie
zapomnijcie o corsasport.pl jeszcze zanim powstal, bo to bedzie porazkowe.. powstanie i tak samo szybko jak powstalo - padnie z powodu braku nowych watkow, uzytkownikow itd.. albo bedzie tak samo puste i nudne jak to. dzieje sie cos w 3, moze 4 projektach, archiwum jest tak bogate, ze nie ma co pisac itd.. ok, jak c20rsa wroci to bedzie podjarka i forum na troche wstanie, ale to by bylo na tyle.
mialo byc forum tuningowe - jest. jesli corsasport.pl mialoby powstac jako nowe zwykle forum pokroju ocfc, gdzie pisze sie doslownie o wszystkim - prosze bardzo, jest szansa. ale po co, skoro to samo jest juz na ocfc?
w najwiekszym mozliwym skrocie - corsasport.pl nie ma szans dobrego dzialania. powstalo za duzo for na temat opla corsy i opla ogolnie, zeby kolejne odnioslo sukces. czym niby mialoby sie roznic od pozostalych? obecnoscia c20rsy, corsche i prawie integry?
klari - zapomniales juz o adresie http://www.ctm.pl/forum ? a swoja droga co za jelop zrobil tak, ze ten adres prowadzi do organizacyjnego, w ktorym praktycznie nigdy nic sie nie dzieje i nie ma mozliwosci bezposredniego przejscia do calego zbioru podfor zwiazanych z ctm???
znaczy.. mam rozumiec, ze potencjalnych nowych uzytkownikow i w tej chwili juz chyba w ogole wszystkich odtrasza tylko dizajn forum i jego dziwna dostepnosc, tak? nie wydaje mnie sie
zapomnijcie o corsasport.pl jeszcze zanim powstal, bo to bedzie porazkowe.. powstanie i tak samo szybko jak powstalo - padnie z powodu braku nowych watkow, uzytkownikow itd.. albo bedzie tak samo puste i nudne jak to. dzieje sie cos w 3, moze 4 projektach, archiwum jest tak bogate, ze nie ma co pisac itd.. ok, jak c20rsa wroci to bedzie podjarka i forum na troche wstanie, ale to by bylo na tyle.
mialo byc forum tuningowe - jest. jesli corsasport.pl mialoby powstac jako nowe zwykle forum pokroju ocfc, gdzie pisze sie doslownie o wszystkim - prosze bardzo, jest szansa. ale po co, skoro to samo jest juz na ocfc?
w najwiekszym mozliwym skrocie - corsasport.pl nie ma szans dobrego dzialania. powstalo za duzo for na temat opla corsy i opla ogolnie, zeby kolejne odnioslo sukces. czym niby mialoby sie roznic od pozostalych? obecnoscia c20rsy, corsche i prawie integry?
klari - zapomniales juz o adresie http://www.ctm.pl/forum ? a swoja droga co za jelop zrobil tak, ze ten adres prowadzi do organizacyjnego, w ktorym praktycznie nigdy nic sie nie dzieje i nie ma mozliwosci bezposredniego przejscia do calego zbioru podfor zwiazanych z ctm???
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Ja juz dawno stron WWW nie robilem ale bawie sie grafika...
Moge zrobic prosta chodz wizualnie na wypasie stronke w photoshopie, pokroic ja na kawalki iprzekazac komus kto ma jakies pojecie o html'u a w szczegolnoscio tabelach i skryptach tabelowych z html'a...
tylko no trzeba by sie sprezyc jak cos bo ja 5-go lutego wyjezdzam na 9 miechoof
taka mala przygoda zyciowa w Elblągu
takze jakbyscie byli zainteresowani idzie cos pomyslec, jakies screeny moge zarzucic...
tak w nagrode ufundujecie jakie C20XE dla mojej żaby czy tam mieszek drążka zmiany biegów z takiej jakiejs zrzuty forumowej hehehe
pozdro
Moge zrobic prosta chodz wizualnie na wypasie stronke w photoshopie, pokroic ja na kawalki iprzekazac komus kto ma jakies pojecie o html'u a w szczegolnoscio tabelach i skryptach tabelowych z html'a...
tylko no trzeba by sie sprezyc jak cos bo ja 5-go lutego wyjezdzam na 9 miechoof
taka mala przygoda zyciowa w Elblągu
takze jakbyscie byli zainteresowani idzie cos pomyslec, jakies screeny moge zarzucic...
tak w nagrode ufundujecie jakie C20XE dla mojej żaby czy tam mieszek drążka zmiany biegów z takiej jakiejs zrzuty forumowej hehehe
pozdro
- Kotlin
- Swój
- Imię: Rafał
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
A tam pieprzycie jak stare baby panowie ustalcie koszty co ile by kosztowalo nowe forum, strona itp zrobi sie skladke zobaczymy na co mozemy sobie pozwolic i jazda.
Ja pewnie juz corsa jezdzic nie bede ale klub mi sie podoba i zostane napewno.
corsasport jak dla mnie ok wielu znas udziela sie na innych forach wystarczy ze kazdy w podpisie bedzie mial link do klubowej stronki i juz jakas reklama bedzie.
Kilka cors juz bylo w prasie ale ani jednej wzmiance o klubie.
Ogolnie spilem 3-4 piwa i pisac mi sie zachcialo:)
Ja pewnie juz corsa jezdzic nie bede ale klub mi sie podoba i zostane napewno.
corsasport jak dla mnie ok wielu znas udziela sie na innych forach wystarczy ze kazdy w podpisie bedzie mial link do klubowej stronki i juz jakas reklama bedzie.
Kilka cors juz bylo w prasie ale ani jednej wzmiance o klubie.
Ogolnie spilem 3-4 piwa i pisac mi sie zachcialo:)
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Z jednej strony Markos ma racje,bo w sumie ile mamy czynnych projektow !? 3 ? Markosa , Porszaka iaktualnie Fotografa Moj watek spadl ,bo nic sie nie dzieje ,nie ma mnie w kraju wiec nie ma co dlubac ,jak wroce to podskoczy do gory ,bo plany sa.
Ale co racja to racja... corsasport by nas przeroslo... Mi sie kojarzy z zajebiscie zrobionymi projektami , a u nas praktycznie wiele jest na etapie 70-90%... wiec kazdy bedzie mial 1strone dlugosci mt.everestu ,z wieloma fotkami a potem 8stron chwalenia i cisza...
Nasze projekty sa naprawde zajebiste ,wiec trzeba skopiowac zawartosc i wcielic w nowa szate graficzna...
Co do skladek to oczywiscie jestem ZA i jak zawsze zaplace ale to musimy konkrety jakies ustalic , kto zbierze kase i jak ja wydamy ,a jak cos zostanie to sie przeznaczy na % na zlot Jak Markos przyjedzie to musimy zakopac topor i cos chlapnac no i ewentualnie kogos zamknac w lodowce np. WOW-a za to ,ze trzymal c20rse w jakiejs dziupli :Dalbo po prostu sprawdzic czy sie zmiesci
Ale co racja to racja... corsasport by nas przeroslo... Mi sie kojarzy z zajebiscie zrobionymi projektami , a u nas praktycznie wiele jest na etapie 70-90%... wiec kazdy bedzie mial 1strone dlugosci mt.everestu ,z wieloma fotkami a potem 8stron chwalenia i cisza...
Nasze projekty sa naprawde zajebiste ,wiec trzeba skopiowac zawartosc i wcielic w nowa szate graficzna...
Co do skladek to oczywiscie jestem ZA i jak zawsze zaplace ale to musimy konkrety jakies ustalic , kto zbierze kase i jak ja wydamy ,a jak cos zostanie to sie przeznaczy na % na zlot Jak Markos przyjedzie to musimy zakopac topor i cos chlapnac no i ewentualnie kogos zamknac w lodowce np. WOW-a za to ,ze trzymal c20rse w jakiejs dziupli :Dalbo po prostu sprawdzic czy sie zmiesci
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
imho to nie mialoby byc nasze forum lecz forum wszystkich modujacych uzytkownikow corsy wiec mysle ze fajnych projektow byloby wiecej, tym bardziej ze corsa to nie najmlodszy samochod. Coraz wiecej jest tez cors z c20xe ale gdy mam jakis problem to niestety nasze archiwum wcale nie jest takie bogate i musze szukac na forach calibry, vectry itd. wiec czemu nie zbudowac bazy wiedzy i o tym silniku ?-=kLaRi=- pisze:Ale co racja to racja... corsasport by nas przeroslo... Nasze projekty sa naprawde zajebiste ,wiec trzeba skopiowac zawartosc i wcielic w nowa szate graficzna...
Dac kazdemu uzytkownikowi troche miejca na serwerze (za odplata lub nie) na umieszczenie zdjec swojej corsy i wypelnieneie formularza z podstawowymi danymi (modami) auta i na glownej stronie w kazdym miesiacu wyswietlac losowe 3 corsy tak jak ma to miejsce w przypadku corsasport. Z czasem moze zalozenie maili z @corsasport.pl.
Ps. Poniekad doszly mnie sluchy o projekcie klubowej corsy z v6 wiec cos sie tam dzieje, na innych forach ludzie tez moduja corsy wiec czemu nie zrobic by jednego wspolnego miejsca do przedstawienia swoich projektow ?
edit
Ps2. Piszcie jak Wy to widzicie, zbierze sie wszystkie pomysly do kupy i zobaczymy co uda sie zrobic a czego nie.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
nie ma co się jakoś spinac
jesli chodzi o stronek to koniecznie bo aktualna to.....
co do zmiany forum to myśle ze nie trzeba zmienic na to co sie tutaj dzieje to w zupelnosci wystarczy
co do zlotu to mysle ze zlot corsy a nie tylko ctm-u mnie sie podobuje, choc jakby zebrac : stary i terazniejszy CTM to by bylo fajnie.
z tego co rozmawaiłem z ludzmi to wiele osób nie wpadlo na zlot bo malo znajomych tzn nie pojechali "starzy" klubowicze.
jesli chodzi o stronek to koniecznie bo aktualna to.....
co do zmiany forum to myśle ze nie trzeba zmienic na to co sie tutaj dzieje to w zupelnosci wystarczy
co do zlotu to mysle ze zlot corsy a nie tylko ctm-u mnie sie podobuje, choc jakby zebrac : stary i terazniejszy CTM to by bylo fajnie.
z tego co rozmawaiłem z ludzmi to wiele osób nie wpadlo na zlot bo malo znajomych tzn nie pojechali "starzy" klubowicze.
tja nastał czas spokojnego kombi...
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
sprobowac zawsze warto - Mike -zabijasz mi klina ,juz nie wiem co myslec
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
moge udostepnic kawalek miejsca na serwerze jesli bedzie trzeba.
ps. ale srednio widze sens robienia nowego forum
ps. ale srednio widze sens robienia nowego forum
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
ja tez nie widze sensu robienia nowego chodzi o przekonwertowanie tego do czegos nowszego gdzies gdzie bedziemy mieli szanse na aktualizacje itp. bo o tym forum i domenie administrator zapomnialcyberpooh pisze:ps. ale srednio widze sens robienia nowego forum
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no ale jezeli zapomnial i sie z nim nie skontaktujesz to nie ma szans na przeniesienie tej zawartosci.-=m&m=- pisze:ja tez nie widze sensu robienia nowego chodzi o przekonwertowanie tego do czegos nowszego gdzies gdzie bedziemy mieli szanse na aktualizacje itp. bo o tym forum i domenie administrator zapomnialcyberpooh pisze:ps. ale srednio widze sens robienia nowego forum
a co do aktualizacji softu itd to tu racje przyznaje.
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Ale na pewno juz nie na tym serwerze na ktorym to teraz wisi. Adminow nie ma i nikt nie wie kto nimi teraz jest. Ja mialem dostep do FTP'a na serwerze tuning.info.pl i mialem tam jakies swoje rzeczy i nie moge sie nawet do tego dostac. Zapadli sie pod ziemiepirat pisze:A moze zacznijmy od postawienia nowej stronki na starej domenie i zobaczymy czy to wypali? Jak sie zaktualizuje strone i link do forum, to nowi uzytkownicy tez przyjda. Co Wy na to?
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją