Dzień dobry, hello, siemka etc... tutaj nowi się Witają
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Z Poznania zawsze mnie mozecie znalezc na foum Driver's Club Poznan! A autko cos mi juz nawala!!! Klopoty z rozruchem...musze dlugo 3mac na zaplonie i wtedy odpali kreci sie rozruch wraz z kolem zamachowym nie sa to siwece i te bajery bo juz spr. a kumpel z Driver's Clubu ma tez Corse (troche dluzej odemnie) i mowi ze poojdzie mi teraz defekt za defektem czy jest to prawda???
!!!4 WD FAN CLUB!!! NR:001
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Maruda - kopnij tego kolege w tylek za takie doradzanie !!!!! Czy auto bedzie mialo defekty to zalezy od tylu czynnikow, ze nigdy nie mozna kupic nawet NOWEGO auta i byc pewnym, ze z nim nie bedzie problemow. Znajomy kupil nowiutkie A8 4.2 quattro z pelnym wypasem i..... i koniec koncow oddal bo sie sypalo !!!
Jakbys mial auto tylko do jazdy - nie do pracy przy nim to po cholere ci takie auto ??? Idea tuningu polega na dlubaniu przy autku

Glowa do gory !!! Tylko jak cos beziesz z autem chcial robic - ROB U NAJLEPSZYCH - tylko oni poradza soebie z nim - papraki ci zalatwia ten motorek :smutek:
Jakbys mial auto tylko do jazdy - nie do pracy przy nim to po cholere ci takie auto ??? Idea tuningu polega na dlubaniu przy autku

Glowa do gory !!! Tylko jak cos beziesz z autem chcial robic - ROB U NAJLEPSZYCH - tylko oni poradza soebie z nim - papraki ci zalatwia ten motorek :smutek:
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
GGGUMMMMAAAA - skoro się zgadzasz to po jaką cholere jedziesz do serwisu OPLA ???? To najwiekszy błąd w tej sytuacji. Prosty mechanik jak zobaczy taki silnik to sie nawet będzie bał za niego zabrać, a w serwisie nie dość, że nie umią (wiem co mówie) to jeszcze wydaje im się, że muszą coś zrobić i pchają paluchy tam gdzie nie trzeba.... :smutek:
Nie lepiej sobie pojechać do ludzi np.(oupsss.... juz miala byc kryptoreklama
), którzy na wielu stronach są postrzegani jakos specaliści ?
Popytaj sam bo mi możesz nie uwierzyć, ale takie cacucho do salonu ??? Ja już nigdy nie pojade do salonu z mobilkiem.
Nie lepiej sobie pojechać do ludzi np.(oupsss.... juz miala byc kryptoreklama

Popytaj sam bo mi możesz nie uwierzyć, ale takie cacucho do salonu ??? Ja już nigdy nie pojade do salonu z mobilkiem.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Wiesz przedtem mialem CRX'a tez po tuningu i serwisowalem go Hondzie ale kolo tej Hondy bylo D&W i oni mi wszystko robili... gdzie mam np. oddac? MplusM czy LPM napisz cos z Wielkopolski najlepiej najblizej Poznania (lub w Poznaniu) i dobrze by bylo jakbys szybko odpisal... bo zalezy mi na czasie!
!!!4 WD FAN CLUB!!! NR:001
-
- Nowy
- Kontakt:
Guma , z tym defektem to chyba moje slowa co ? Nie mówilem tu o Corsie , bo IMO Ople , jezeli chodzi o awaryjnosc sa bardzo dobre ... a z moja Corsa , przez 60 tys nie musialem robic nic i nic sie nie psulo , dopiero od pewnego czasu cos czesto odwiedzam mechanika
, ale naszczescie tylko z pierdolami ...
A co do Twojego autka , to moje zdanie jest takie , ze powiniens sie przejechac do serwisu , oni powinni Ci tam zdjagnozowac dobrze autko (chociaz z Twoim silnikeim tez nie jestem pewien , czy beda wiedzieli jak sie obejsc) ... ale niech powiedza co jest nie tak i pod zadnym pozorem tam nic nie rob , bo Cie wyje...ą z kasy na maksa . Niech Ci powiedza co jest nie tak i jedz gdzies indziej - moja rada ... a jak bys sie zdecydowal robic w Oplu to spytaj najpierw za ile !

A co do Twojego autka , to moje zdanie jest takie , ze powiniens sie przejechac do serwisu , oni powinni Ci tam zdjagnozowac dobrze autko (chociaz z Twoim silnikeim tez nie jestem pewien , czy beda wiedzieli jak sie obejsc) ... ale niech powiedza co jest nie tak i pod zadnym pozorem tam nic nie rob , bo Cie wyje...ą z kasy na maksa . Niech Ci powiedza co jest nie tak i jedz gdzies indziej - moja rada ... a jak bys sie zdecydowal robic w Oplu to spytaj najpierw za ile !
golf IV
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Witam
Witam, to mój pierwszy raz na forum wiec chciałem sie przywitać z wszystkimi i wyrazić słowa uznania dla twórców tej strony jaki i całego przedsiewzięcia jakim jeet ten Club
-
- Świeżak
- Kontakt:
witam panowie
Panowie strzałeczka w waszą strone,
witam i mam nadzieje ze bede mile widziany
na forum bo jestem posiadaczem najpiękniejszego autka (z mniejszych samochodów) CORSY. Mam niebieską strzale(B) calkeim znosną. Myśle że jeżeli bede mial jakies problemy :0 to mi pomożecie
oczywiscie w miare mozliwosci.
Narka i dozobaczenia

oczywiscie w miare mozliwosci.

Narka i dozobaczenia

-
- Świeżak
- Kontakt:
witam panowie
W sumie to jak ją przywiozłem z niemiec to dalem sie zrobic (Corsa B grudzień "97) mianowicie miala miec 67000km przebiegu ale jadac do Polski na berlinering jak sie zatrzymalem do kolejki na granicy (bo stalem 42 godziny
) to zaczela chodzic jak diesel okazalo sie ze jest do zrobienia łańcuszek rozrządu :0 no i poplynolem na koszty
.a tak poza tym to kupilem sobie 15 do tigry zrobilem grill ze znaczkiem kameia wsadziłem tłumik
i muze, ale plany sa duze tylko brak pęgi
.Tylko ze ja jestem zwolennikkiem lekkiego tuningu.

-
- Świeżak
- Kontakt:
witam panowie
nie dodalem ze jak jest do zrobienia łańcuszek rozrządu to raczej ma około 100 000km przebiegu
, a najgorsze że kupowałem moją strzałke od kobiety (w średnim wieku)
. narka