wlepki duuuuuuuuuuuze srebne

Sław pisze:Mowa o tym różowo fioletowym czymś tam?
Niech zostawi tribala-=m&m=- pisze:Sław pisze:Mowa o tym różowo fioletowym czymś tam?mówiłem Letisowi, żeby zdjał tego picassa
hmmmm a co jest napisane w temacie dotyczacym lepek przyklejonym w kazdym dziale ?Sław pisze: Mike, lepki już wysłałeś?
Właśnie. Byle poczta i tej przesyłki do mnie nie ukradłaLETIS pisze:aa to juz wiem wy wszyscy tak z zazdrosci bo jescze nie macie
to jakas podróbaD12 pisze:Również jestem widoczny...
dzięki nim coraz bardziej sie przekonuje do zdjęcia tych małych i zastapienia ich przynajmniej na bocznej szybie duzymiStaneq pisze:z racji tego że Majk mnie męczy o te fotki,... :
Markos, wez juz nie mac i przestan sie przypinac do wszystkich. Nie podoba sie - jak widzisz nikt Cie tu nie trzyma. Myslalem, ze juz znormalniales po tym jak po raz n-ty strzeliles focha i wrociles jak bumerang, jak zaczales rozkminiac temat lepek, czcionek i baneru corsasport, a Ty znowu zaczynasz jakies jazdy. Jak masz tak sie wypowiadac, to daj sobie na wstrzymanie i nie psuj fajnej inicjatywy jaka sie tworzy na nowym forum...!markos pisze:sorki za wrzut, ale po ostatnich pierdolach na forum, masowo powinny pojawic sie zdjecia ze zrywania/niszczenia naklejek
ogarnij sie-=kLaRi=- pisze:btw. Mike - zamawialem lepki klejone od wewnatrz a dostalem od zewnatrz ,wiec chyba zamowie drugi raz...