System pochwał
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
System pochwał
Tutaj komentujemy ogłoszenie system-pochwal-t68633.html
Przyznanie pochwały nie jest obowiązkowe w związku z czym prosimy o nie wymuszanie nadawania pochwał poprzez posty:
"pomogłem Ci daj pochwałę"
Jednocześnie zachęcamy do wyróżnienia osób, które przyczyniły się do rozwiązania problemu.
Miłego korzystania z nowej funkcjonalności forum
Przyznanie pochwały nie jest obowiązkowe w związku z czym prosimy o nie wymuszanie nadawania pochwał poprzez posty:
"pomogłem Ci daj pochwałę"
Jednocześnie zachęcamy do wyróżnienia osób, które przyczyniły się do rozwiązania problemu.
Miłego korzystania z nowej funkcjonalności forum
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- gtszudi
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Re: System pochwał
ja jestem za. bedzie wiadomo czyje odpowiedzi i rady bardziej brac do serca
Mechanika Elektryka Kosmetyka Samochodowa Opel Renault SWAPy
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Liczyłem na większe zainteresowanie wróciłem z urlopu, patrze na listę pochwał a tam żadnej pochwały Straszliwie ciężko jest Was zmotywować do działania
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Spokojnie Panie Kierowniku. Śledze wątki techniczne i w zasadzie nie było takiego zapytania do którego odpowiedź zasłużyłaby na ocenę. No dobra moze dwa pytania były ale faktycznie nie doczekały się oceny. Moim zdaniem to wynika z faktu ze pytania pochodziły od nowych uzytkowników forum którzy nie bardzo się jeszcze orientują co i jak
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
widzę, że pierwsze lody przełamane i już dwie pochwały się pojawiły
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A co jestes zazdrosny ze Michał ma wiecej od Ciebie?
Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
Re:
W momencie kiedy pisałem tego posta, nie przypominałem o możliwości nadawania pochwał bo liczyłem, że użytkownicy przeczytali ogłoszenie i zaczną korzystać z nowej funkcjonalności. Niestety przeliczyłem się ... w związku z czym pojawiły się przypomnienia co jak widać odniosło skutek!markos pisze:jak tak cisniesz i poganiasz w watkach, zeby dawac pochwaly, to sie pojawily..
Ps. nie mam nic przeciwko aby inni użytkownicy przypominali o takiej możliwości o ile nie robią tego w sposób "pomogłem Ci, daj mi pochwałę"
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
W nowej wersji forum zmieniło się kilka rzeczy ale system pochwał pozostał Pochwały działają w forum Pomoc i Porady i jego podforach.
Przycisk do udzielenia pochwały znajduje się w widoku postu Lista pochwał widoczna jest w menu.
Przycisk do udzielenia pochwały znajduje się w widoku postu Lista pochwał widoczna jest w menu.