Kto chętny ?

Nowootwarty budynek Centrum Kształcenia Międzynarodowego. Wjezdzasz na teren PŁ i po prawej stronie przed szedami...Porszak pisze:co to jest ckm?
oraz tak bede na PŁ
RotkiV pisze:MC przy wlokniazy i pabianickiej wiem gdzie jest a pozniej w lewo w prawo czy prosto ? czy na drzewo ?moze dajcie nazwe ulicy czy cus to poszukam w goglach. chcial bym wpasc ale nie wiem jak sie wyrobie bo na jutro mam sporo zaplanowane.
Tak. Wiem i tak siedzi za wysoko-=m&m=- pisze:d12 na fotach twoja corsa ma juz nowe zawieszenie ?
jak widać przydałoby sie w faq miejsce na opisanie krótkiego manuala np,. jak wstawiac zdjecia itp.RotkiV pisze:a ze niemam pojeciacia jak wstawic fotki do tesci do zamieszczam linki do fotosika (zedytowalem posta zeby byly miniaturki/Porszak)
parking na galerii centrumviper pisze:D12 gdzie te 2 pierwsze foty są?? co to za miejsce??
Ja bym się nawet nie przyznawał, że byłem w Łodzi i nie dałem znać. A Łódź lekko rozkopana i ma naleciałości dobrego szwajcarskiego sera.-=m&m=- pisze:Byłem w ten weekend w Łodzi i nie wiem jak mozna jezdzić na niskim zawieszeniu w tym miescie, wszystkie moje trasy wyznaczajace w miare komfortowy dojazd sa juz nieaktualne :0
Jeżeli zdrowie i inne okoliczności dopiszą to się pojawie...RotkiV pisze:bedzie ktos teraz w lodzi w czwartek na wyscigach ?? ja sie wstrepnie szykuje ale jako ogladajacy i corsa raczej zostaje w domu