Alternator
-
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Alternator
Czy istnieje jakaś możliwość nasmarowania łożysk w alternatorze?
Strasznie mi hałasują i szykuje się chyba ich wymiana, ale taka buba na dworze że zostawie to na wiosne. Dużo jest z tym roboty??
Strasznie mi hałasują i szykuje się chyba ich wymiana, ale taka buba na dworze że zostawie to na wiosne. Dużo jest z tym roboty??
- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Te mniejsze jest zabudowane,w sumie te wieksze tez nie posmarujesz.Zostaje rozebranie.
Rozebranie dlugo nie zajmuje,pare srubek.Najwiecej problemu mialem z wybiciem tego malego lozyska-rozwalilem je w drobny mak.Wlozenie nowych dziecinna sprawa-nie trzeba zadnej prasy.
Mysle ze do 2h mozna sie wyrobic
Powodzenia zycze.
Rozebranie dlugo nie zajmuje,pare srubek.Najwiecej problemu mialem z wybiciem tego malego lozyska-rozwalilem je w drobny mak.Wlozenie nowych dziecinna sprawa-nie trzeba zadnej prasy.
Powodzenia zycze.
Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania
-
- Weteran
- Kontakt:
Nie ma to jak fachowa odpowiedzSzwagier pisze:Te mniejsze jest zabudowane,w sumie te wieksze tez nie posmarujesz.Zostaje rozebranie.
Powodzenia zycze.