jak ktos robil dolot w ganiakch to porosze o pare slow

Dlaczego nie można ? Ja po prostu wywaliłem.tynium pisze:Wiec tak po 1.
Odma to taki pierdolnik co rozne smieci i gazy wydala z silnika spowrotem do dolotu i do obiegu. Generalnie jest bardzo nie pozadana bo dosyla cieplego powietrza a przecie z w dolocie i jego mniej tym w zasadzie lepij. Ale nie mozna tego tak poprostu wywalic!
wtrysktynium pisze:Mam pytanko do Retoxa, masz gaźnik czy wtrysk w swojej corsie, bo po zdjatku to wyglada na model jeszcze na gazniku??????
hymmm smieje sie przecierz;)) hymm powiedzmy ze moja corsiawka byla wtedy na odmuleniu...pozatym ja sie wcala nie spieram ze jego jest szybsza...co do silnika niech to pozostanie moja tajemnica przynajmniej narazie...Szwagier pisze:a co dlubales w silniku?
wiesz 60 PS a 45PS to roznica,zwlaszcza ze masa jest chyba prawie taka sama
Ja tam żem jest rodowity warszawiak i tu póki co mieszkamqomo pisze:Wiem co ma Retox pod macha bo jestesmy z jednego miasteczka
Jak się ktoś chce `sztachać` to może sobie to podłączyć pod przewody wentylacyjne, nie ma problemu. Ja to natomiast skierowałem w dół, że wszystko wydala na zewnątrz, bo po co mają mi mają jakieś syfy do silnika lecieć. W rajdówkach 125p pamiętam, że też to badziewie wywalali - tak jest po prostu lepiej dla silnika. A co do ekologii to najpierw dobro auta, potem środowiskatynium pisze:niewiem jak zalatwiles to ty bo chyba jak by poprostu odlaczyc to slyszalem ze nieprzyjemnie czuc w kabinie, no i oczywiscie ekologia ale to jak kto woli:-)