Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
witam
mam pytanko w mojej corsie od strony pasażera jest mokra podłoga,nie wiem którędy dostaje sie woda .kiedyś gzdzieś wyczytałem że to od nawiewu czy jakoś tak.jak to naprawić?
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
!MARKOS ja wiem że dziurki w podłodze są zawsze ale może koledze zrobiła się taka dodatkowa
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Hmm u mnie tez tak jest tzn. podloga pod wycieraczkami jest taka wilgotna raz bardziej raz mniej i wcale nie ma to takiego wielkiego zwiazku z pogoda. Np. teraz jest tylko lekko wilogtna.
Nie moze miec na to wpywu ze jeden spryskiwacz mi nie dziala?
fuck ja myslalem ze tylko ja jestem ze swoim problemem ja juz przynasjmiej od 2 miesiecy jezdze bez tapicerki na podlodZe bo nie moge znalezc tej dziury
widze ze to choroba.... u mnie do tego stopnia ze mialem dziure w podlodze 10x30cm to jest problem o jakim mowi ren... jest przegroda w silniku ktora odprowadza wode (ta ktora sie dostaje przez kratki kolo szyby) i tam jest nieszczelnosc ale w samym kanale odplywowym... trzeba zdjac blotnik i poszukac tego miejsca... u mnie bylo widoczne bardzo!
Po oby stronach w posdzybiu. Obok akumulatora i po przeciwnej stronie. Wiec w sumie pasowaloby zdjac oba a przynajmniej ten od strony której przedostaje się woda. U mnie na razie such wszedzie
POTWOIERDZAM!! W mojej cieknie u pasażera ale i na pedał gazu kapie woda...
Jeżeli chodzi o strone pasażera to BARDZO DOKŁĄDNIE SPRAWDŹ wiązkę przewodów za akumulatorem....
j atam puściłem jeden kabel do wzmacniacza i puściłem kabelek miedzy blachą a tą gumowa uszczelką pierwszy deszcze i kobitka miała kałuze pod nogami