Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam. Nie wiecie czy kierowanica z Corsy B lub Golfa II będzie pasować do Corsinki A????
Została mi z golfa fjna kierownica i chcę ją włożyć do siebie...
Nie wiecie czy będzie pasował wieloklin do mojej corsinki A.????? Jeden z forumowiczów ma do sprzedania Nabe z corsy B ale też nie wiem czy wieloklin jest ten sam.
A który masz rok corsy, bo pare dni temu kupowałe nabe i był podział opla na do 86roku i od 86 roku nie wiem czemu tak dziwnie ale tak było ja wziołem ta po 86 i pasuje .
GONZO nie takie hop siup zdiąc i załozyc moze nie pasowac od kierunkowskazów ten pstryczek co wyłącza je jak się kierownica prostuje.
Tak mi się wydaje ja mam nabe od NIE WIEM JAKIEGO opla i to własnie nie pasowało. niepasyje ten pstryczek i ślizgacz od sygnału.
Tylko ze OK basista ale nie rozwale starej kierownicy jakas niebieska szmata sie przywali i trzeba bedzie oryginała zapodac. Ja pokombinowałem tak ze oryginal jest nienaruszony, tylko nie wiem gdzie on jest chmmm .... gdzie moja stara kierownica.
ja mam nabe omp rajdową czyli taka bardzo wyciagnieta do mnie i tez nie działa odbijanie kierunków nie robi mi to żadnego problemu kwestia przyzwyczajenia