nie moze. no pomysl chwile - jak odboj na amortyzatorze moze miec wplyw na wysokosc samochodu nad ziemia..kamiloooo pisze:...wlozylem te z seryjnych amorow i moje 1 pytanie brzmi czy moze miec to wplyw na obnizenie auta
nie musza, ale bezpieczniej jest jak sa na swoim miejscu.kamiloooo pisze:i czy musza w ogole byc te gumy??
moze byc, ale jesli dostales w komplecie co innego, to powinienes to podmienic.kamiloooo pisze:wzielem cala gore od seryjnych amorow, te wszystkie podkladki, gumki i inne gowna, czy tako moze byc czy w sportowych amorach jakos inaczej ma to byc zalozone
czy "nie wiedzialem jak to zalozyc" oznacza, ze sam wymieniales przednie zawieszenie..? czy ktos, kto to robil nie mial pojecia jak zbudowana jest kolumna?kamiloooo pisze:bo w komplecie mialem jakies inne ale nie wiedzialem jak to zalozyc
co znaczy clakiem si?? opiusz wrazenia..jak z twdoscia?? ugina sie cos wogole??kamiloooo pisze:nie ma sie czym chwalic, "zainwestowalem" 800zl w zawieszenie CupLine :0 niezbyt znane ale jezdzis sie calkiem si, jak zrobie foty to wrzucearts pisze:moze pochwalisz sie co zakupiles i zapodasz jakies fotosy ??
Trzeba było dołożyć 200zł i kupić OMP z regulowanym stopniem twardości. Ostatnio się tak jakoś na to czaje....kamiloooo pisze:nie ma sie czym chwalic, "zainwestowalem" 800zl w zawieszenie CupLine :0 niezbyt znane ale jezdzis sie calkiem si, jak zrobie foty to wrzucearts pisze:moze pochwalisz sie co zakupiles i zapodasz jakies fotosy ??
hymmm no musiszp oszukac krotszych sprezyn moze to zmusi amorek do zejscia nizej...chociarz moze sie rozsypac sam amor :0kamiloooo pisze:ja nic nie boje ja chce tylko zeby optycznie siedzial na glebie bo teraz gdybym mial drabine to bylby woz drabiniastyqomo pisze:
amorki sa tak tawrde ze nie pozawalja na wieszke ugiecie![]()
nie boj nic ja tez tka mam![]()
kamiloooo pisze:to jesli chce miec niskie i twarde zawieszenie to co mam zrobic??qomo pisze: hymmm no musiszp oszukac krotszych sprezyn moze to zmusi amorek do zejscia nizej...chociarz moze sie rozsypac sam amor :0