Jakie sprężyny -30 mm
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Jakie sprężyny -30 mm
zaraz pewnie beda posty typu te temat juz byl ale nie znalazlem odp na moje pytanie
CZy ktos wie czy sprezyny w corsie b GSI sa krutsze od inych standardowych i jesli tak to ile? bo chce kupic sprezynki tak zeby mi poszedl 30 40 mm do dolu a boje sie ze jak kupie to okaze sie ze nie ma roznicy corsa optycznie wydaje sie nizsza od standardu z innym silnikiem.
Nie wiem tez czy sprezyny nie byly wymieniane sa czarne i mazniete w jednym punkcie zaielona farba.
Mama tez prosbe jesli ktos ma foto swojego auta obnizone o 30 lub 40 mm najlpeiej na felgach zblizonych rozmiarem do 15'' z oponami 195/50
Dzieki i pozdrawiam
gutekt1@wp.pl
CZy ktos wie czy sprezyny w corsie b GSI sa krutsze od inych standardowych i jesli tak to ile? bo chce kupic sprezynki tak zeby mi poszedl 30 40 mm do dolu a boje sie ze jak kupie to okaze sie ze nie ma roznicy corsa optycznie wydaje sie nizsza od standardu z innym silnikiem.
Nie wiem tez czy sprezyny nie byly wymieniane sa czarne i mazniete w jednym punkcie zaielona farba.
Mama tez prosbe jesli ktos ma foto swojego auta obnizone o 30 lub 40 mm najlpeiej na felgach zblizonych rozmiarem do 15'' z oponami 195/50
Dzieki i pozdrawiam
gutekt1@wp.pl
-
- Świeżak
-
- Świeżak
-
- Świeżak
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie. sprezyny do corsy gsi z obnizeniem 30mm to w porownaniu do zwyklej corsy juz 50mm. wydaje mi sie, ze musialbys kupic sprezyny do zwyklej corsy, a poza tym nie mam pojecia czy A byla nizsza w gsi, czy nie. B gsi prawie napewno byla troszke nizej niz cywilHiv pisze:Czyli do seryjnych amorkow od GSi moge sobie zalozyc np. - 30/35 bez zadnych problemow?