Navi

ODPOWIEDZ
darco16v
Nowy
Posty: 191
Rejestracja: 24 lip 2014, o 09:22
Imię: Darek
Model: Corsa E
Silnik: Z20NET 175 KM
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Navi

Post autor: darco16v » 8 kwie 2018, o 12:55

Witam ! Mam pytanie czy corsa c idzie tak P&P zamontować wyświetlacz CID aby navi była z mapa a nie te strzałki jak w GID ? Dodam ze mam combo i zestaw z GID a chciałbym zainstalować CID. Czy coś trzeba przerabiać aby ten wyświetlacz tam zmieścić bo nie mam pojęcia. GID jest taki bardziej na kształt kwadratu a CID już prostokątny. Mam w combo fabrycznie radio CD70navi z wyświetlaczem GID.

c-77
Nowy
Posty: 104
Rejestracja: 27 lis 2009, o 11:30
Model: Corsa B
Silnik: Z14XEP 90PS
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Navi

Post autor: c-77 » 10 kwie 2018, o 19:06

napewno cid miała meriva a,gid meriva -corsa jest ten sam pomimo oznaczen(wielkość)
Jak zdobedziesz od merivy reszta będzie prosta

darco16v
Nowy
Posty: 191
Rejestracja: 24 lip 2014, o 09:22
Imię: Darek
Model: Corsa E
Silnik: Z20NET 175 KM
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Re: Navi

Post autor: darco16v » 12 kwie 2018, o 13:46

Czyli zakup CID kabla RGB i powinno sie udac. No i slyszalem ze CID trzeba miec wylogowany

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car-Audio, CB-Radio”