Pisze to bo gdzieś to muszę napisać żeby się wyładować.
W piątek zrobiliśmy sobie spotkanie klasowe z byłego technikum... I już po, wszyscy się rozjechali a ja odwoziłem kumpla było to w Morągu. Zostawiłem kumpla pod klatką ( chyba trafił do domu ) tylko ruszyłem a tu ŁOŁ ŁOŁ ŁOŁ ŁOŁ patrze w lusterko PSY ....... facet podchodzi do mnie
kontrola jakaś tam nie zrozumiałem go dokładnie bo cos pod nosem burczał . Dokumenty poproszę ja w kieszeń rękę prawko mu daję patrze qu....wa dowodu nie mam, ja pier.... brat we czwartek jeździł moją bejbe i dowodu mi nie oddał. Mówie to do PSA a on a co mnie t obchodzi. Świeci latereczką po oczach i autku , uuuuuuu syba pęknięta, uuuuuu klosz przedniego kierunku pęknięty, uuuu przycienmiane światła, uuuu a dlaczego są postojówki koloru niebieskiego, uuuuu a co to za maskownica świateł ( brewki ), uuuu a gdzie osłony błotno śniegowe, uuu i z tyłu klosz pęknięty (ale cały). I tu wymiękłem dzwoni po lawetę 2 min i przyjechała. Mówie po co ta laweta ??? Bo samochód jest kradziony. Qutasie zaraz brat przywiezie dowód 10 min. i go będziesz mniał. Ja nie mam czasu czekać. Załadowali Corse na lawete powieźli na parking. Brat zaraz przyjechał poszedłem na komisariat pokazałem mu dowód. OK . ale zatrzymam go bo pojazd jest niesprawny technicznie.........
Wypisał dowód zastępczy na 3 dni sobota, niedziela i poniedziałek. Chciał wypisać mandat na 250 PLN ale wypisał tylko ba dla mnie to aż 100 PLN 0 punktów.
Pojechałem kupiłem szybe 150 PLN ze wstawieniem ( ta przyciemniana)
przednie klosze kierunków 2*15 PLN
reflektory przednie 2*50 PLN
mandat 100 PLN
laweta 2 kilometry 60 PLN
przegląd 155 PLN
----------------------------------------------------
jak kogoś zanudziłem to sorki ale PSIAK mi powiedział że WOJNA Z TUNINGOWCAMI

brefki, żarófki, folia na szybach, lakier na kloszach, tłumik, koła wystają poza obrys auta, itd itd
Corsa A GSi