W wrocku będę ale pod koniec czerwca. Wesele te sprawy i sie mogę z kimś styknąć kto jest z wrocka. Nie znam tego miasta wiem gdzie jest tylko ul. Dworcowa bo tam jadę
no to trzeba postanowić kiedy i gdzie się spotykamy tylko jest jeden problem.Nieposiadam jeszcze prawa jazdy więc nie moge jechac autem tylko autobusem a ul.skarbowców jest daleko od centrum więc jak ktoś będzie miał wolne miejsce w aucie .......
No ja będę na 100% Miło będzie poznać Korsiarzy:) Dobra zaprawka przed Toruniem Niestety silnika jeszcze nie przełożyłem. Ciągle 1.8i A C20XE leży i się kurzy Rav
No to ja będę gdzieś około 9-10. Przyjeżdżam z całym GDSem. Ale trzeba będzie odwiedzić Calibra Team rzecz jasna (przeca mam Calibrę ale inną niż wszystkie ) Myślę że mnie poznacie bez problemu (wielkie napisy Kenwood na tylnych błotnikach). Drugiej takiej Vectry nie widziałem Rav
AdamXXL, Qrcze muszę mieć ten film z grillem Z daleka tom wyglądało jak lokomotywa Masz to gdzieś na HDku?? Rav P.S. Jak coś wygrasz to dzielim się 50/50 za pomysł i realizację