Z tego co mi wiadomo chłopaki z GSI KLUB POLSKA organizują zakończenie sezonu na torze w Wyrazowie 13.11.2010 około godziny 10-11. Może by tak przyłączyć się do chłopaków i pośmigać jeszcze po torze póki pogoda sprzyja Kto byłby chętny?
(Chętnie bym się wybrał na coś takiego ale jeżeli mielibyśmy to traktować jako zakończenie sezonu to fajnie by było jakby jechało chociaż 5 osób - a po ostatnich spotkaniach widzę, że jest to raczej niemożliwe.)
1. Konikgsi 2. Raku 3. Fortuna 4. Marmi 5. Bartolo (o ile to nie problem) 6. mehes (jade chyba że mi auto ukradli)
Pomogłem postaw + Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
tak jest na 100% pewna, i temat jest dogadany z chłopakami gsi klubu. Chłopaki będą na torze w sobotę koło 11 więc pasowałoby tam być ciut wcześniej:) Co do klubowiczów z małopolski/Krakowa proponowałbym się gdzieś umówić i jechać w kolumnie na tor.
1. Konikgsi 2. Raku 3. Fortuna 4. Marmi 5. Bartolo (o ile to nie problem) 6. mehes (jade chyba że mi auto ukradli) 7. KO$TEK - na chwile obecna tak na 85% (ma ktoś jakieś opony na wykonczenie , jakby co?)