Nie jesteś zalogowany/zarejestrowany na tej stronie. Prosimy zaloguj się lub zarejestruj. Aby się zarejestrować kliknij tutaj...

zimowe zabawy :):)

Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin działu
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.

zimowe zabawy :):)

Postprzez Budzio » 15 lut 2003, o 17:53

Ladnie sie koncza zabawy na rekawie heheh spojrzcie jak ladnie urzadzona fela dobrze ze to nie alus http://forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=18178
A tak wogole to ten koles co zmienia kolko i fele tak pozaginal to moj dobry znajomy :grin: :grin: :grin: KONAR OBY TAK DALEJ :grin:
..::CTM#117::..
Budzio
Swój

Reklama

Postprzez Lukiso » 15 lut 2003, o 19:03

zebys ty widzial moje kolo gdy wpadlem w poslizg :-D to bylo wgniecenie ;-) kolo poszlo do kosza i trzeba bylo nowa brac :)
CTM -->187<--
Lukiso
Nowy

Postprzez Szwagier » 16 lut 2003, o 02:27

Ja mialem z przodu podobna felge.Wracałem sobie do domq,padal deszcz i jechalem sobie prawym pasem,a tu nagle jak nie jeb... w jakas dziore.Myslalem ze mnie szlak trafi.Felga do wymiany :(
Szwagier
Weteran

Powrót do Luźne rozmowy